Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Canon i560 inktcassettes

7 antwoorden
  • De inktcassettes van mijn printer zijn bijna leeg. Yellow: BCI-6Y Magenta: BCI-6M Cyan: BCI-6C Black: BCI-3eBK Het meest wordt op A4 zwarte tekst geprint (standaard kwaliteit) en 10x15 kleurenfoto's (hoge kwaliteit). Wat raden jullie aan: - Nieuwe originele Canons aanschaffen? - Goedkopere alternatieven gaan gebruiken, zo ja welke? - Opnieuw vullen en gebruiken? Zijn er betrouwbare (en goedkope) internet shops waar e.e.a. is te bestellen? Of gewoon toch maar bij de winkel om de hoek kopen?
  • voor je printer kan je nemen. alternatieve inkt wecare 8 handsome 8 pelikan 7.5 . dat zijn de Cijfers uit computertotaal juli/augustus 2004
  • Idd, in die test kwamen de cardridges (eigenlijk vullingen, mijn fout) van wecare het beste uit de bus. Ze waren volgens de test beter dan de originele, en ook stukken goedkoper.
  • Dank voor de reacties. Ik zag op de site van wecare dat ze E.6,- and E.8,- kosten. Is dit de (vaste/advies) prijs of zijn ze soms nog ergens goedkoper te krijgen?
  • [quote:8d7af4e4d0="jp53"]Dank voor de reacties. Ik zag op de site van wecare dat ze E.6,- and E.8,- kosten. Is dit de (vaste/advies) prijs of zijn ze soms nog ergens goedkoper te krijgen?[/quote:8d7af4e4d0] wordt dat dan niet tijd dat je dat zelf uitzoekt.
  • Idd kan je dat het beste zelf uitzoeken, bijv in de [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]Pricewatch[/url]
  • [quote:8103c15100="Comp-Freak"]Idd kan je dat het beste zelf uitzoeken, bijv in de [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]Pricewatch[/url][/quote:8103c15100] Bedankt voor de tip: ja nu kan ik het inderdaad zelf uitzoeken. Maar alleen maar voor de originele producten en geen info over de prijs bij de "winkel om de hoek" van bijvoorbeeld een vervangend product?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.