Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

nieuwe printer

Anoniem
Martijn Hogendorf
6 antwoorden
 • Wij willen graag een nieuwe printer. Deze hoeft niet uitstekend foto's te printen. Af en toe is een tekst a4-tje met een plaatje er bij. Maar uitsluitend is het toch gewoon tekst wat die print Ik hoor veel goede verhalen over canonn. Wat is de beste (en goedkoopste) keus.
 • Ik heb hier sinds de HCC dagen een Canon Pixma I3000 staan, ter vervanging van een HP 840c.
  Ben er zeer tevreden mee, maakt goede en snelle afdrukken.
  Heeft ook de mogelijkheid om cd's en dvd's te bedrukken.
  Maar het belangrijkste item voor mij was de gescheiden inktpatronen.
  Ook navullen is geen probleem, heb ik afgelopen week voor de eerste keer gedaan.
  Koop nooit geen Lexmark, slechte afdrukken en dure inktpatronen. En Epson is ook niet mijn favoriet.
  Dus blijft over HP en Canon.
 • Hmm ik vind dat wel veel geld… 114 euro op tweakers.. Die Canon Pixma iP2000 € 67,- Staat me veel meer aan. Al die extra's aam toeters en bellen hoef ik er niet op te hebben. Hoewel gescheiden inktankts we wel handig.
 • Canon heeft ook nog de IP1500 vanaf 54 euro.
  http://www.tweakers.net/pricewatch/94898
 • Een 'echte' maar dan ook 'echte' aanrader en tja… dat vind ik persoonlijk niet te duur voor wat ie kan en hoe die omgaat met inkt… is de Canon IP5000 die we voor ongeveer 150,– EUR hebben aangeschaft.

  Ben ervan overtuigd dat veel mensen het een hele mooie printer vinden ook (toch wel beetje design) maar ook nog met zeer veel mogelijkheden.

  Ikzelf heb HP gekocht maar heb daar nu spijt van. Maar toen was die IP5000 er nog niet.

  En let wel… bij berekeningen, is vaak een goedkope printer binnen het jaar, vaak een dure… En bij aanschaf van een iets duurdere, blijkt na 1 jaar printen dat dat mischien wel 2 tot 3x besparingen opleverde… Ik meen ook dat Comp.Totaal daar een artikel over gewijd had.
 • Ik zou idd ook zeker voor een Canon gaan. Zijn lekker vlot en de inkt is niet duur. Ook gescheiden inkttanks is erg aan te raden. Zo vervang je alleen de kleur die echt op is.

  Zelf heb ik de Canon i560. Echt geweldig ding. Toen ik hem kocht was de Pixma serie er nog niet, maar ik ben er erg tevreden over. Voor mij zelfs geen HP meer, ook al kunnen die er ook redelijk mee door :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.