Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Welke DVD-speler en welke DVD-Brander

6 antwoorden
  • Hallo Ik ben van plan een Dvd speler en DVD brander te kopen welke zouden jullie me aanraden? wil het liefst DL. en er moet een beetje snelheid inzitten :lol: Dus welke Dvd speler en brander raden jullie me aan?
  • ja zoveel branders zijn goed . de duuste plextor>nec.benq>Aopen. de benq en de nec zijn heel goede fikkers. dvd speler vroeger(nu) toshiba pioneer lite on.
  • Goedemorgen Ik heb nu deze brander en dvd-speler op het oog, Zouden deze goed zijn??? dus dat ik geen problemen krijg dat ik niet kan branden :oops: Deze DVD-Brander: Nec ND-3520A Deze dvd-speler: BenQ DVD1650S Zou dat kunnen? Bart
  • [quote:878a6eda4d="SVHC1"]dus dat ik geen problemen krijg dat ik niet kan branden :oops: [/quote:878a6eda4d]Als je van te voren weet welke media je gebruikt (welk merk en type DVDR's en CD-R's, bijv. ook 90min/800MB schijfjes?) dan kunnen we misschien d.m.v. een media-compatibiliteitslijst kijken of de NEC brander geschikt voor je is, of dat je toch beter voor een ander merk kunt gaan.
  • De brander is zeker prima, welke dvd speler je neem maakt volgens mij niet zo veel uit. Er zit naar mijn weten erg weinig verschil tussen de verschillende merken.
  • [quote:71ee523133="Obi-wan-kenobi"][quote:71ee523133="SVHC1"]dus dat ik geen problemen krijg dat ik niet kan branden :oops: [/quote:71ee523133]Als je van te voren weet welke media je gebruikt (welk merk en type DVDR's en CD-R's, bijv. ook 90min/800MB schijfjes?) dan kunnen we misschien d.m.v. een media-compatibiliteitslijst kijken of de NEC brander geschikt voor je is, of dat je toch beter voor een ander merk kunt gaan.[/quote:71ee523133] waar kan ik die lijst vinden?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.