Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC start niet

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik heb een probleem, mijn computer wil helemaal niet opstarten. Ik heb alle kabels 100 % goed verbonden, maar als ik de aan en uitknop indruk. Gebeurt er gewoon totaal niks. Ik kan wel 100 keer drukken. Maar er gebeurt gewoon niks.
  De kabels zitten goed. Dat weet ik zeker.

  Tis een AMD 2000 XP/512 RAM/200 GB/XP PRO

  Ik weet niet wat er fout is.
 • Niks gehoord/geroken toen je hem voor de laatste keer uitgezet hebt? Heb je 'm zelf uitgezet of is hij gewoon uit zichzelf mee gestopt?
 • crosspost
 • Ik heb de computer gewoon uitgeschakeld. Ik heb de kabels ff eruit gehaald om de kabels uit elkaar te halen. Ik heb de kabels 100 % correct aangesloten. Ook heb ik alle benodigde kabels vervangen met nieuwe om er zeker van te zijn dat ze niet kapot zijn.

  En dit is geen dubbelpost, ik had hiervoor een post voor een computer met een ander probleem. Dit is een andere. 8)

  De computer is op normale wijze afgesloten. Wat wel zo is dat de laatste tijd de computer veel meer geluid maakte. Ook begon de computerkamer raar te ruiken. Kan het daaraan liggen?
 • [quote:faa5c2d26f="samkaya"]Ook begon de computerkamer raar te ruiken. Kan het daaraan liggen?[/quote:faa5c2d26f]Ja, dat zou er inderdaad mee te maken kunnen hebben. Meet de voeding eens door of vervang hem even door 'n andere.
 • brandlucht ? CPU of mobo.

  Zou de boel strippen, zo kaal mogelijk opstarten.
  Zou je niet wat meer gegevens meegven als type mobo etc..
  De ene mobo heeft nu eenmaal meer mogelijkheden dan andre waneer het fout gaat. Anders wordt het gokken en duurt het langer voor je aan een oplossing toekomt
 • Ja, ja. Brandlucht in de machinekamer en je dan verbaasd afvragen waarom het schip niet meer vooruit wil!

  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.