Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer werkt slecht met inktpatroon van Wecare

Anoniem
Xanax
2 antwoorden
 • Omdat mijn zwarte inktpatroon van mijn HP deskjet 670c op was, heb ik bij de computerzaak een inktpatroon van Wecare gekocht, omdat dit zo'n fl 30,- [of € 13,61 ;-)] scheelde met de prijs van een origineel inktpatroon van HP.
  Het probleem is nu dat tijdens het printen er vaak een foutmelding komt die zoiets zegt als "De communicatie tussen de printer en de computer is afgebroken door een onbekende fout. Start Windows opnieuw om weer te printen". Als ik echter mijn originele lege inktpatroon terugzet, werkt alles weer normaal.
  Het vreemde is ook dat de printer de ene keer goed werkt, en de andere keer niet (vooral bij documenten die uit meerdere pagina's bestaan.) Ik heb dit probleem nog nooit eerder gehad, maar alleen sinds het nieuwe inktpatroon.

  Iemand misschien een oplossing hiervoor?

  P.s. Ik heb alles al schoongemaakt enzo en wel tig keer de inkpatroon opnieuw ingezet enzo, maar niks helpt.

 • Ik denk dat je topic titel al een antwoord is dan. Een goedkope cartridge, maar werken, ho maar. waarschijnlijk doordat hij geen goede afwerking heeft aan metalen onderdeeltjes, gaat het mis met het doorgeven van signalen.

  ik heb zelf een paar keer gerecyclede cartridges gehad, geen problemen, maar 2x zo snel leeg. Die dingen zijn dus echt niet meteen een oplossing.

  ——————
  Toeter
  ::been.there::learned.that::came.back::
  www.heidi.stylite.nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.