Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP Netserver LH Pro ide kanaal + CD gezocht!!

Anoniem
Jim van Zweeden
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb hier een netserver LH Pro van HP, deze heeft dus ook een (1) ide kanaal, nu wil ik bij gebrek aan scsi schijven booten van een IDE schijf als dit mogelijk is met dit ide kanaal.
  Dit omdat ik hier zo'n 10 ide hd's heb die ik anders toch niet gebruik en ik t zonde vind om dus een scsi schijf aan te schaffen (nieuw niet te krijgen voor dit oude type server).
  Ik heb al geprobeerd om in de bios te komen (voor de ide disks) (heeft zo'n ding dat eigenlijk??) maar als deze dat heeft is het me nog niet gelukt om erin te komen.
  En anders zijn alle andere alternatieven om de server draaiend te krijgen ook welkom. Ook als je nog schijven voor een zacht prijsje voor me hebt (wel scsi dan!).
  Ik heb geen idee wat ik nog nodig heb om de schijf aan te sluiten, er zitten van die hot swappable dingen in, ik maak straks wel ff een foto, alle info is welkom, dus ook als de foto er is wat ik nog nodig heb om scsi disks aan te sluiten!

  MvG Yannick
 • Even voor de duidelijkheid: ik heb weinig kijk op servers en zo maar kwam wel deze link tegen waar je mogelijk wat aan hebt:

  http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?locale=en_US&taskId=135&prodSeriesId=50440&prodTypeId=15351&pnameOID=15490

  Voor zover ik het begrijp heb je cd's of floppy's nodig met daarop de programma's lhpro.exe en lhpro1.exe. Door daarmee op te starten kun je blijkbaar de BIOS-instellingen veranderen. Een soort flash-proces lijkt me.
  De rechtstreekse downloadlink is:

  http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?locale=en_US&pnameOID=15490&taskId=135&prodTypeId=15351&prodSeriesId=50440&submit.y=5&submit.x=8&lang=en&cc=us&swEnvOID=54

  en dan even iets omlaag scrollen

  Jim
 • Ik heb LHpro.exe gedownload, was gewoon een bios update proggy, lhpro1.exe kan ik nergens vinden!
  Nu heb ik ook gehoord dat je de originele CD nodig hebt, dus als iemand die heeft zou hij/zij dan een iso of kopie voor me kunnen maken, HP nederland kan me er niet meer aan helpen namelijk…
 • Nog even voor de zekerheid: op die eerste URL die ik doorgaf staat een hele rits links te beginnen met "Self-help recourses" en daaronder/naast nog een heleboel andere. Zit daar helemaal niets bij wat jouw vragen beantwoordt?

  Jim
 • Nee, idd. Ik heb al het mogelijke gedownload. En alles geprobeert, er werd steeds vanalles geupdate maar ik kon nooit wat instellen. Op engelse fora ook nog gezocht, mensen met dezelfde problemen, dan blijft dat je de HP navigator disc nodig hebt. Deze word niet meer door hp geleverd, dus vandaar dat ik er hier om vraag…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.