Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Lege printercatridges, wat moet ik ermee?

5 antwoorden
  • Ze kunnen bij de meeste winkels die inktpatronen verkopen, worden ingeleverd. Verder zijn er een aantal goede doelen die enveloppen ter beschikking stellen. Dan kun je via de post die cartridge(s) versturen. Het levert die goede doelen dan nog wat op.
  • Kijk eens hier. Misschien heb je er wat aan; <A HREF="http://www.empty.nl/" TARGET=_blank>http://www.empty.nl/</A> <P>------------------ Allways look on the bright side of life. Wie niet sterk is moet veel kadetjes eten. Oost, West, thuis ook een rotzooi!
  • Volgens mij zijn ze giftig en kan ik ze niet zomaar weggooien. Hoe raak ik ze kwijt zonder een vergoeding te betalen?<P>------------------ Copyleft 2000-2001 - All Rights Reversed
  • Wat dacht je ervan om de cartridges in te leveren bij <A HREF="http://www.empties.nl" TARGET=_blank>http://www.empties.nl</A> Daar krijg je tot € 9 vergoeding per lege cartridge en kun je het bedrag zelf over maken naar je favoriete goede doel.<P>(Binnenkort kun je daar trouwens ook kleinere aantallen versturen naar een antwoordnummer, heb ik gehoord.)
  • Als je toch uit Apeldoorn komt, lever ze dan in bij de v.v. Groen Wit in de Maten. Krijgen die ook een extraatje. Heb je een goed doel vlak in de buurt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.