Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Sony Memory Stick word niet goed herkend op Camera!

11 antwoorden
 • Ik heb een Sony Memory Stick (8MB) (MSA-8A-0037S30) die niet wordt herkend door een Sony Cybershot DSC P1 (3,3 MegaPixels) want het krijgt de volgende meldingen: "C:13:01" "Format Error" En wat er bij komt is dat hij denkt dat het ding vol zit wat natuurlijk niet zo is, ik heb de stick al zon 5 x geformateerd maar dan nog word het niet herkend. Ik heb op twee computers data op de stick kunnen zetten en overbrengen, dat gaat goed, maar het gaat er om dat hij ook wordt herkend door de digitale camera! Wie helpt mij naar de oplossing? Alvast bedankt, Een natuurfotograaf!
 • Met welk bestandssysteem formatteer je die stick? Mss ligt het probleem aan het formatteren onder Windoze: het zou kunnen dat Windoze er een prullenbak op aanmaakt waar de camera problemen mee heeft.
 • [quote:d8a349393f="ArneLH"]Met welk bestandssysteem formatteer je die stick? Mss ligt het probleem aan het formatteren onder Windoze: het zou kunnen dat Windoze er een prullenbak op aanmaakt waar de camera problemen mee heeft.[/quote:d8a349393f] Welke bestandsysteem moet het worden dan? en bij deze memery stick staat helemaal geen prullenbak (Recycled) op!
 • Formateer de stick met de camera. Formateren met een ander apparaat kan problemen opleveren met de werking in de camera. (Volgens Sony)
 • [quote:66358d86ba="Jaap H"]Formateer de stick met de camera. Formateren met een ander apparaat kan problemen opleveren met de werking in de camera. (Volgens Sony)[/quote:66358d86ba] Hoe formateer ik het dan in de camera, ik kan de functie niet vinden!
 • [quote:aa8c67e81a="brandsrus"][quote:aa8c67e81a="Jaap H"]Formateer de stick met de camera. Formateren met een ander apparaat kan problemen opleveren met de werking in de camera. (Volgens Sony)[/quote:aa8c67e81a] Hoe formateer ik het dan in de camera, ik kan de functie niet vinden![/quote:aa8c67e81a] Beter kijken a.u.b. Laat er anders even iemand naar kijken die er verstand van heeft.
 • [quote:a7985cdc1d="Jaap H"][quote:a7985cdc1d="brandsrus"][quote:a7985cdc1d="Jaap H"]Formateer de stick met de camera. Formateren met een ander apparaat kan problemen opleveren met de werking in de camera. (Volgens Sony)[/quote:a7985cdc1d] Hoe formateer ik het dan in de camera, ik kan de functie niet vinden![/quote:a7985cdc1d] Beter kijken a.u.b. Laat er anders even iemand naar kijken die er verstand van heeft.[/quote:a7985cdc1d] Beter kijken? Ik kan het gewoneweg niet vinden in de opties die de camera bied!
 • http://www.steves-digicams.com/p1_pg4.html Wat is google toch goed in het vinden ervan. :D
 • :D
 • oftewel: in de playmodus naar file gaan en dan naar format
 • rtfm helpt ook wel : het is ook iets van deze tijd, was het maar waar dat alles uit zichzelf ging

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.