Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kan geen muziek wissen van mp3-speler

Anjo
16 antwoorden
 • Ik heb een mp3 speler van marquant met 128 MB ruimte. Nu heb ik alleen het probleem dat ik muziek niet kan wissen. Ik kan hem wel verwijderen, maar als ik daarna weer kijk, staat de muziek er nog steeds op.
  Wat moet ik nu doen? Formatteren?
 • wat zegt de handleiding…
 • lijkt me logisch dat die zegt gewoon verwijderen maar dat lukt dus niet :)
  Zou gewoon formateren, wat verlies je ermee? Je muziek kan je even op je hd zetten. MOcht dit niet lukken terug gaan naar de winkel. :)
 • Staat je MP3 speler niet op hold als je hem inplugt? dat probleem had ik laatst nl. ook.

  Je kan ook ff kijken bij de settings van je MP3 speler
 • Als ik de mp3-speler ga formatteren, verlies ik dan niet het hele muziekmenu wat er op staat? Dat ik hem dus alleen maar kan gebruiken als hd en niet meer als mp3-speler?
 • blijft denk ik wel leven hoor :D zou een beetje vaag zijn als dat niet zo was. en anders heb je er een mooie usb pen bij:D
 • Tjah wat wil je?
  Als je garantie heb sowiso naar die winkel gaan, anders gewoon een Dixons oid inlopen, die moeten dat gewoon weten, maar ik weet voor 80% dat die dingen niet verloren gaan.
  Al weet ik niet helemaal zeker of formateren de het probleem oplost.

  Kortom even naar een winkel of mailen/bellen naar het bedrijf van welk merk de mp3 speler is.

  Laat even weten hoe het afloopt!
 • Als je de MP3-speler in je computer "plugt" zie je dat rechtsonderin in de taakbalk een extra icoontje komt te staan:

  [img:1fb8ef2f23]http://img195.exs.cx/img195/8016/clipboard013mr.jpg[/img:1fb8ef2f23]
  [size=9:1fb8ef2f23]het met rood omcirkelde icoontje dus. [/size:1fb8ef2f23]:wink:

  Op het moment dat je de MP3-speler eruit halen wil klik je met de rechtermuisknop op het icoontje en klik je op "hardware veilig verwijderen". Dan selecteer je de MP3-speler en doe je "stoppen". Dan haal je de MP3-speler eruit.

  Dit heeft bij mij geholpen. :)
 • [quote:5b7f70dd58="evisu"]Tjah wat wil je?
  Als je garantie heb sowiso naar die winkel gaan, anders gewoon een Dixons oid inlopen, die moeten dat gewoon weten, maar ik weet voor 80% dat die dingen niet verloren gaan.
  Al weet ik niet helemaal zeker of formateren de het probleem oplost.

  Kortom even naar een winkel of mailen/bellen naar het bedrijf van welk merk de mp3 speler is.

  Laat even weten hoe het afloopt![/quote:5b7f70dd58]

  De mp3 speler is van het merk marquant, maar ik kan geen site van hun vinden. Ik heb hem gekocht bij de Trekpleister, maar die hebben er geen verstand van.
  Als ik formatteer, dan moet toch de hele inhoud weg gaan; dus ook de data die ik niet weg kan krijgen?
  Wat ik trouwens ook heb gemerkt, is dat ik niet de volledige 128 MB aan vrije ruimte heb. Totaal kan ik maar 114 van de 128 MB vrij krijgen als ruimte. Weet jij misschien hoe dat zit? Is dat soms de grootte die het menu inneemt?
 • [quote:ae9fa3a2f0="feike1977"]Wat ik trouwens ook heb gemerkt, is dat ik niet de volledige 128 MB aan vrije ruimte heb. Totaal kan ik maar 114 van de 128 MB vrij krijgen als ruimte. Weet jij misschien hoe dat zit? Is dat soms de grootte die het menu inneemt?[/quote:ae9fa3a2f0]Dat klopt. Daarnaast is er een verschil tussen de ongeformatteerde en geformatteerde ruimte. Die 128MB is o.a. een beetje de 'verkooppraat' zeg maar.
 • [quote:c69e0c90d4="Captain_Kansloos"][quote:c69e0c90d4="feike1977"]Wat ik trouwens ook heb gemerkt, is dat ik niet de volledige 128 MB aan vrije ruimte heb. Totaal kan ik maar 114 van de 128 MB vrij krijgen als ruimte. Weet jij misschien hoe dat zit? Is dat soms de grootte die het menu inneemt?[/quote:c69e0c90d4]Dat klopt. Daarnaast is er een verschil tussen de ongeformatteerde en geformatteerde ruimte. Die 128MB is o.a. een beetje de 'verkooppraat' zeg maar.[/quote:c69e0c90d4]

  Ok, maar als ik ga formatteren, verlies ik dan het hele menu om muziek af te spelen en om de voice recorder aan te zetten?
 • nee zkr niet! heb ik zelf ook al vele malen gedaan. op héél veel verschillende mp3spelers(sticks en de echte spelers)
 • [quote:c207655504="bmwmaster"]nee zkr niet! heb ik zelf ook al vele malen gedaan. op héél veel verschillende mp3spelers(sticks en de echte spelers)[/quote:c207655504]

  En je hebt gewoon de mp3 speler aangesloten op de pc en toen via de rechter muisknop op formatteren geklikt?
 • Ja doet moet werken.
  Maar als je het toch van iemand wil horen die er verstand van heeft kan je echt wel gewoon even naar de Dixons lopen, ook al komt hij daar niet vandaan. Gewoon je mp3 speler niet meenemen etc.
 • En als je eens probeert te formateren…?! Mischien lukt het ff gewoon niet met jouw computer( vraag me niet waarom). En als ie dan geformateert is dan doet ie het mischien wel weer met jouw pc.

  Oh jah! via wat formateer je?! De windows verkenner heeft bijvoorbeel een optie dat je offline bij je bestanden kan. dus dat zou beteken dan je mischien ergens een vinkje weg moet halen.
 • [quote:9c71cbdaeb="sdh"]Als je de MP3-speler in je computer "plugt" zie je dat rechtsonderin in de taakbalk een extra icoontje komt te staan:

  [img:9c71cbdaeb]http://img195.exs.cx/img195/8016/clipboard013mr.jpg[/img:9c71cbdaeb]
  [size=9:9c71cbdaeb]het met rood omcirkelde icoontje dus. [/size:9c71cbdaeb]:wink:

  Op het moment dat je de MP3-speler eruit halen wil klik je met de rechtermuisknop op het icoontje en klik je op "hardware veilig verwijderen". Dan selecteer je de MP3-speler en doe je "stoppen". Dan haal je de MP3-speler eruit.

  Dit heeft bij mij geholpen. :)[/quote:9c71cbdaeb]

  Volgens my is dit het.
  Of dat je neit kan schrijven op je mp3.
  Hij zal dus op slot staan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.