Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Problemen met computer --> Hardwarefout!

brandsrus
4 antwoorden
 • Ik krijg als ik heel lang de computer in het netwerk is en een keer muziek over het netwerk open, dat de computer zomaar reset, en dan kom ik in Windows XP. Met de mededeling dat systeem is hersteld van een ernstige fout. Als ik in de details kijk is het steeds dezelfde fout, maar wat kan ik eraan doen. Hier de foutenrapport!

  [quote:e417648b66]Gevonden oplossing: installeer de ontbrekende updates.

  Bedankt voor het verzenden van een foutenrapport. De fout is waarschijnlijk veroorzaakt door:

  10/100 Ethernet Adapter (an983.sys)

  Er ontbreken updates op uw computer die het door u gerapporteerde probleem kunnen oplossen of voorkomen.

  Ga naar http://www.infineon.com.
  Selecteer de updates voor 10/100 Ethernet Adapter (an983.sys) en klik op 'Updates installeren'.
  De website Microsoft Windows Update biedt alleen stuurprogramma's voor bepaalde typen hardware. Neem contact op met Infineon - AMDtek als er geen nieuw stuurprogramma voor uw apparaat in de lijst op de website Microsoft Windows Update is vermeld.

  Opmerking: als u de meest recente Windows Update-software nog niet hebt geïnstalleerd, zal u worden gevraagd om deze software bij te werken en de computer opnieuw op te starten voordat u de website kunt gebruiken. Nadat de computer opnieuw is opgestart, dient u naar de website Windows Update te gaan. Klik op Aangepaste installatie, vervolgens op Optionele hardware-updates selecteren, en installeer alle updates voor 10/100 Ethernet Adapter (an983.sys). [/quote:e417648b66]

  U zult zeggen ga naar die site maar daar kan ik dit niet vinden, heb gezocht via Google maar kan niks vinden. Heb de nieuwste driver geinstalleerd voor deze netwerkkaart. Wie verlost mij van het probleem?
 • http://www.infineon.com/cgi/ecrm.dll/ecrm/scripts/prod_ov.jsp?oid=52792
 • [quote:a1d8de10c0="HermanH"]http://www.infineon.com/cgi/ecrm.dll/ecrm/scripts/prod_ov.jsp?oid=52792[/quote:a1d8de10c0]

  Hartelijk dank, maar hoe installeer ik het?
 • Pak de bestanden uit in een apart mapje. start > configuratie scherm > systeem > hardware > apparaat beheer > netwerk adapters > rechsklik op de netwerkkkaart > stuurprogramma bijwerken > niet zoeken op inet naar drivers > aanvinken: ik zil zelf kiezen. > Aanvinken: ook op deze locatie zoeken. Heir zoek je het mapje op welke je net gemaakt hebt > vervolg de wizard verder. Als het nog niet goed werkt, herstart dan het systeem.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.