Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Ervaring Brother 5840CN All-in-one printer

4 antwoorden
  • Aangezien ik mijn oude HP PSC-750 van de hand heb gedaan aan een vriend ben ik op zoek naar een goede all-in-one. Eerst was ik geïnteresseerd in de Canon Pixma 780 printer, maar al zoekende op het net vond ik de Brother 5840CN interessanter, aangezien je die kan aansluiten op het netwerk (ingebouwde ethernetaansluiting), papierinvoer aan de voorkant ipv via achteren zoals bij de Canon's. Ik heb op het net nog maar weinig recenties gevonden, maar misschien hebben jullie medeforummers meer te vertellen.
  • ik ken deze printer zelf niet, maar pas op met die ethernetaansluiting. dat betekent niet altijd dat ze ook zelfstandig aan het netwerk kunnen hangen. Dan is er nog een andere computer nodig die ook aan het netwerk hangt die dan als printerserver fungeert. En dan ben je net zo ver als een printer die je via usb of parrallele poort aansluit aan een servercomputer.
  • Om een printer aan een netwerk te hangen kun je ook een losse printerserver gebruiken. Zoveel nut heeft een ingebouwde ethernetaansluiting dus niet.
  • Deze heeft native ethernetondersteuning en dat het wel degelijk relevant is: hij is bijna 100 euro goedkoper dan de Canon Pixma 780 en bovendien moet je voor deze laatste ook nog een extra printerserver aanschaffen wat het prijsverschil nog meer vergroot, dus ? En bovendien ken ik nog geen all-in-one waarmee je over het netwerk heen kunt scannen (dus scanner sharen !). Dat kon dus niet met mijn oude HP PSC-750. Vandaar mijn vraag :roll: .

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.