Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

filpjes op nokia n gage QD

Anoniem
None
3 antwoorden
 • hallo iedereen,

  ik heb sins kort een nokia ngage QD [img:89c003af09]http://www.allaboutsymbian.com/albums/Nokia-N-Gage-QD/N_GAGE_QD_Fron_1.jpg[/img:89c003af09] en moet zeggen dit is een heerlijk mobieltje!. dit was het laatste wat ik eigenlijk had verwacht van dit model.

  maar wat mijn vraag is: op deze nokia zit een videospeler maar als ik videotjes op mijn 128 MB MMC kaartje wil zetten dan ziet hij niet. Nu heb ik van iemand anders een filmpjes ontavngen en dat blijkt een '' real one player'' formaat te zijn blijkbaar het eigen nokia formaat.

  Bij deze telefoon zit de zogeheten nokia pc suite, maar deze kan je alleen opstarten via een bluetooth dongle en dat heb ik niet( heb IRDA dongle) en er zit geen IRDA op deze telefoon :( .

  Dus kent iemand een programmaatje waarmee je bijvoorbeeld een wma video kan omzetten in een ''real one player'' formaat.( heb zelf gezocht maar kon niets vinden)

  Alvast iedereen bedankt!
 • Real is het formaat dat de Real Player ook gebruikt. Makkelijk met Google lijkt me.
 • ik heb het niet zelf geprobeerd nog, maar in de nokia pc suite is er een pgm waarmee je de beelden, fotos mp3 etc kan bewerken en in het juiste formaat opslaan.

  Als je ngage geen Irda heeft, dan zal je een bluetooth usb appraartje moeten kopen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.