Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

interne antenne laptop

5 antwoorden
  • Ik heb een HP ZE4355 Pavilion laptop. Hierin zit geen wireless Lan. Wel is het mogelijk een mini pci wireless lan kaartje in te bouwen. Dit heb ik gedaan, maar omdat ik niet weet hoe je dit kaartje op de interne antenne aansluit is de ontvangst zeer slecht. Volgens de HP site moet er een interne antenne inzitten, maar vraag is dus waar zit ie en hoe sluit je hem? Via google of HP kon ik het niet vinden, misschien dat iemand hier het weet.
  • Als het goed is zit er ergens in je laptop een draadje. Deze kan je aansluiten aan je wifi kaartje. Daar moet ergens een passende aansluiting voor zijn.
  • Naar dat draadje ben ik natuurlijk opzoek geweest, maar er is in de buurt van dat mini pci slot niets te vinden. En om nou dat hele dingn uit elkaar te halen lijkt me ook geen succes, hou ik gegarandeerd een handvol schroefjes over. Misschien dat iemand weet waar ik dat kabeltje vandaan kan trekken?
  • Het moeten btw 2 kabeltjes zijn zelfs, maargoed. Ik kan je verder niet helpen. Zelf heb ik nog nooit zo'n laptop open gehad.
  • moet 2 dunne draadjes zijn zwart/wit. Je moet volgens mij je laptop wel openschroeven. Is die wel is naar de rep. geweest? misschien zijn ze hem daar vergeten om het weer op zn plaats te zetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.