Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

sata hdd niet gezien

5 antwoorden
  • ik heb een sata hdd geplaatst op ser1 van mijn bord, maar het systeem ziet het ding niet. Wat kan het zijn? In de bios heb al van alles geprobeerd maar niets wil helpen.
  • sata drivers goed geinstalleerd?
  • welk mobo je kan ook in bios drivers aanzetten met nieuwere mobo ff manual lezen oude type 1 1/2 jaar oud heb je flop met sil drivers bij nodig.
  • [quote:143c856194="jrbr13"]je kan ook in bios drivers aanzetten met nieuwere mobo ff manual lezen oude type 1 1/2 jaar oud heb je flop met sil drivers bij nodig.[/quote:143c856194]Ehm, ik denk dat je dit een beetje fout hebt. Bij elk moederbord moet je eerste de controller aan zetten in de bios. Daarna moet windows nog drivers installeren om de schijf ook te gebruiken. Wil je windows op een SATA schijf installeren dan moet je idd een diskette hebben met drivers en tijdens de setup op F6 drukken als ie daar om vraagt.
  • Bedankt, het werkt weer. Mijn next move is het verkrijgen van een softwarematig raid5, maar het wil niet echt lukken. http://www.tweakers.net/reviews/373/3 In punt 2 wordt er over:"Het verschil in lengte tussen de string SERVERNT en WINNT moet opgevuld worden met nulbytes" gesproken. Hoe bereikt men dit met de hex-editor in dit geval met xvi32 editor?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.