Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Samsung DVD brander herkent geen CD-r meer

4 antwoorden
  • Sinds enkele weken een Samsung TS-H552U DL DVD brander gekocht. Deze moet alle media incl. CD-R(W) kunnen lezen en branden. Tot dusver ging dat prima maar nu is ie daarmee gestopt: Zowel lege als gebrande CD-R(W) worden niet gelezen... Commerciele CR's worden wel gelezen net als alle DVD media. OP allerlei forums wordt hier over geschreven, lijkt een bekend probleem te zijn, echter, nergens een oplossing! Iemand? BVD
  • Heb je ook verschillende merken media gebruikt? Mischien dat een firmware iets zou kunnen oplossen. Hoe heb je hem aangesloten op de IDE poort, master, slave, CS? Heb je nog andere optische aparaten aangeloten?
  • Ja, verschillende media gebruikt, geen succes. Zit op IDE poort, ik geloof MASTER, maar als dat belangrijk ik kan ik het ff checken. Verder nog een DVD player geinstalleerd (read only)
  • [quote:2e94b4b947="Nouker"]Ja, verschillende media gebruikt, geen succes. Zit op IDE poort, ik geloof MASTER, maar als dat belangrijk ik kan ik het ff checken. Verder nog een DVD player geinstalleerd (read only)[/quote:2e94b4b947] Heb je de mogelijkheid om de DVD brander eens in een andere PC te proberen? Je kan proberen de aansluitingen op de IDE poort eens anders te zetten. Als DVD-RW nu master is en DVD speler slave dit nu eens te veranderen in DVD speler master en DVD-RW slave. Ik zou hem anders proberen om te ruilen voor een nieuw exemplaar, ik neem aan dat er nog garantie op zit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.