Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB stick 1 gb Driver ??

4 antwoorden
  • Ik heb een USB-stick van 1 Gb gekocht. Op deze stick staat al een bestand. Het heet: UPDV233.exe. Het zou een USB2.0 stick van SAMSUNG zijn. Als ik het bestand probeer te openen, verschijnt de mededeling:"Please insert the device or please run this utility as privileged user". De stick zit in een usb 2.0 poort en ik ben administrator. Wie weet waar dit programma voor dient en kan het kwaad om het er vanaf te gooien. Bedankt voor de moiete, Willem.
  • [quote:875904c3fa="wimrim"]Ik heb een USB-stick van 1 Gb gekocht. Op deze stick staat al een bestand. Het heet: UPDV233.exe. Het zou een USB2.0 stick van SAMSUNG zijn. Als ik het bestand probeer te openen, verschijnt de mededeling:"Please insert the device or please run this utility as privileged user". De stick zit in een usb 2.0 poort en ik ben administrator. Wie weet waar dit programma voor dient en kan het kwaad om het er vanaf te gooien. Bedankt voor de moiete, Willem.[/quote:875904c3fa] RTFM
  • Ofwel, kijk ff in de handleiding waarom er standaard al een bestand op staat. Verder; welkom op het forum :)
  • het is hoogst waarschijnlijk een tootje om een 'beveiligde zone' op de stick aan te maken. Daar zet je een password op zodat je op een deel van de stick prive data kunt zetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.