Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Bluetooth Headset

3 antwoorden
  • Ik zou graag weten of het mogelijk is een bluetooth headset in combinatie met een bluetooth USB stick te gebruiken met de computer zodat het werkt als een normale headset. Of je er dus mee kunt gamen, skype gebruiken ed. alsof het een gewone headset was.
  • Bluetooth werkt met zogeheten profielen (Transmissie protocollen voor verschillende doeleinden geschikt gemaakt.); als zo wel de stick als de headset hetzelfde profiel gebruiken ('ondersteunen') dan werkt het een en ander. Let daar op a.u.b. Er is veel keus in Bluetooth headset's voor mobiele telefoontjes ondertussen, echter stereo headsets, indien gewenst, zijn nog iets dunner gezaaid. De geluidskwaliteit kan hiervan aanmerkelijk beter zijn door de grotere omvang. (Deze informatie wellicht ten overvloede.)
  • Dus als ik dan bijvoorbeeld de Logitech Mobile Freedom neem ([url]http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/BE/NL,CRID=2193,CONTENTID=9502[/url]) die Bluetooth 1.2 ondersteunt, moet ik ook een bluetooth 1.2 stick nemen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.