Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Voeding Packard Bell I XTREME 9411

Anoniem
JBS
9 antwoorden
 • Eenvoudige vraag: Heeft er iemand een Packard Bell I XTREME 9411 en kan die mij vertellen wat voor voeding daar in zit? Of weet iemand anders dat toevallig?
 • www.packardbell.nl
  Om precies te zijn hier:
  http://support.packardbell.com/nl/mypc/index.php?PibItemNr=spec_stellaclipper&PibItemParent=P680400405#show
  Dus 20 pins ATX. Check wel ff goed na of je een voeding met 12 volt kabel nodig hebt. Zie moederbord, want dan zit er een molexaansluiting voor 12 volt op (= 4 pins).
 • Ah, heb ik duidelijk niet goed gekeken op de website van PB. De voeding is niet kapot, maar ik moet weten wat voor voeding er in dat model zit. En dan speciaal het aantal Watt. De kreten "Bolos", "Helios" en "Evergreen", staan die voor het type moederbord?
 • Nee staat niet voor het moederbord. Het moederbord wat erin zit is de volgende: Columbia II (GA-8SIML) Ver 1.0 van GiGabyte. Als ik zo dat tabbelletje bekijk zou het moeten gaan om een 300W voeding. Dit omdat het me logisch lijkt. Zou je een voeding minder als 300W nemen voor een Pentium 4, dan is dat wat aan de lage kant.
 • [quote:01935a3ce9="roy_startpag"] Zou je een voeding minder als 300W nemen voor een Pentium 4, dan is dat wat aan de lage kant.[/quote:01935a3ce9]Dat was mijn redenering ook. Ik ga er maar vanuit dat er een 300W voeding in zit.
 • Ik snap 1 ding niet, kun je niet gewoon die kast openschroeven om te kijken wat voor voeding erin zit? En zo nee waarom niet dan? En waarom wil je het precies weten als je de voeding niet hoeft te vervangen?
 • [quote:413de761ce="roy_startpag"]Ik snap 1 ding niet, kun je niet gewoon die kast openschroeven om te kijken wat voor voeding erin zit? En zo nee waarom niet dan? En waarom wil je het precies weten als je de voeding niet hoeft te vervangen?[/quote:413de761ce]Nee, ik kan de kast niet openschroeven omdat die kast hier simpelweg niet staat. De PC is van familie en die wonen niet om de hoek. Daarbij zijn ze a-technisch en niet in staat een computerkast openen te schroeven en de voeding eruit halen (Ja, ze bestaan echt). De voeding hoeft niet vervangen te worden. Het gaat namelijk over de aanschaf van een nieuwe videokaart. Die vereist een aardige voeding en daarom moest ik weten wat voor voeding er in dat systeem zit.
 • Okee suc6 ermee :D
 • ps.  als ze a technisch zijn wie doe het dan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.