Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

brandgeur, geen beeld meer.

9 antwoorden
  • Hallo beste forumers, Ik heb na ongeveer een half jaar sparen en knutselen mijn 2e casemod afgekregen. Ik zet heel enthousiast mijn compter aan!! maar toen rook het toch wel wat verbrand in de buurt van m'n pc :-? :x dus ik snel m'n pc weer uit (al na 10 sec. ofzo) en zet hem weer opnieuw aan, alleen nu niks. . .. Gewoon zwart beeld niks meer, ik heb een paar keer gehad dan ik sneeuw kreeg (zwart-witte puntjes). Ik dacht eerst dat het aan mijn videokaart lag, ik heb er namelijk waterkoeling op en ik dacht dat ik misschien een foutje had gemaakt met mijn koelblok installatie. Dit was het echter niet, teminsten geen zwarte chips of doorgebrande plekjes. M'n computer gaat ook gewoon nog aan dus m'n CPU kan het ook niet zijn. Ik weet het niet zo goed meer! Op m'n mobo is zo ook niets te zien. TILT PS nog ff m'n specs. misschien is het nog van belang: AMD 64 3400+ (s. 754) Chaintech ZNF3 (NForce3) MSI 6600GT 2x512mb Corsair xms ddr400 450watt voeding sweex maxtor 80gig ide cpu+gpu+NF3 watergekoeld niks overclocked (nog niet :P )
  • veel kans dat er iets in je voeding is doorgebrand, even de voeding uithalen en openvijzen, of misschien eerst even uitmeten
  • Alles in m'n systeem doet het waterpomje, Cbox3(van m'n mobo), ccflletjes, optical drives. Kan het dan toch nog aan de voeding liggen?
  • ja kan ook heel goed mobo zijn, heb ik nl. ook keer gehad, en je ziet er niks aan.
  • Ik heb ook iets dergelijkst gehad, dat lag toen aan mn voeding, die heb ik toen opengemaakt, bleek er heel veel stof in te zitten. Uitgeblazen, schoongemaakt, gekeken naar doorgebrande chips/componenten, niets te zien. Later bleek de voeding het gewoon weer te doen. Dus stof kan ook de oorzaak zijn geweest.[/b]
  • Zal inderdaad erg goed aan je voeding kunnen liggen, niet bepaald een goede voeding, heb je ook je pomp aan die voeding hangen? Denk dan ook niet dat je voeding het hele spul fatsoenlijk trekt...
  • Je hebt al wel een andere videokaart geprobeerd?
  • Ja ik heb er al een nieuwe videokaart ingehangen(GeForce 2MX), alleen nu doet ie het nog steeds niet. Ik heb er een klein pompje in zitten, 2 ccflletjes en verder niks. Zou mijn 450 watt toch wel moeten trekken. Maar is sweex dan zo slecht dat ie te veel watt door zou geven ? PS m'n voeding is net nieuw, er kan dus nog geen stof in zitten. TILT :o
  • Sweex voedingen zijn (zwaar) overrated en die kan best kapot zijn, mss maar 1 rail.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.