Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB niet zichtbaar in de windows verkenner !

5 antwoorden
  • Als ik een USB memorystick of mijn fotocamera met het kabeltje aansluit op de USB poort, wordt deze wel herkend ( icoontje in werkbalk ) maar als ik in de verkenner ga kijken zie ik geen verwisselbare schijf ...... of iets dergelijks. Bij hardware veilig verwijderen staat wel de juiste naam van het USB apparaat. Het verwijderen en opnieuw installeren van de driver is niet de oplossing ( OS = Windows XP-Pro ) Wie weet wat de oplossing is ?
  • Het zou heel misschien een stroomprobleem kunnen zijn. Probeer daarom de stick eens op een andere computer. En laat ons weten of dat helpt. Suc6.
  • Ik heb maar op een computer het probleem, bij de rest werkt alles..., en bij de probleemcomputer worden helemaal geen "verwisselbare schijven" weergegeven.
  • Heb je alle updates? En als dat niet helpt zou ik ff nieuwe install doen. En kijken of het dan wel werkt.
  • hier op men werk heeft men hetzelfde probleem, je steekt je stick erin, geeft een melding en dat het apparaat kan gebruikt worden maar staat niet in explorer. een echte oplossing heb ik er niet voor, maar als je gewoon aflogt en terug aanlogt dan zie je hem wel staan (stick laten zitten tijdens af en aan loggen).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.