Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

externe usb harde schijf (FAT32)

6 antwoorden
  • Bestanden worden niet getoond.....>>Start-deze computer-G schijf<<...leeg. Bij eigenschappen geeft ie gewoon aan wat vrij is en wat gebruikt wordt. Ook al file recovery gebruikt, probleem blijft... Iemand nog tips?
  • Wellicht wat meer info geven: Wat voor systeem/OS heb je? Werkte de schijf eerder wel op deze pc? Is er een mogelijke reden dat ie dat nu niet meer doet? Installaties? Werkt de schijf nog wel op een andere pc? Zie je wel bestanden als je via Extra -> Mapopties -> Weergave -> Verborgen bestanden en mappen weergeven kiest?
  • Voor alle duidelijkheid het gaat hier niet om mijn pc's, dat maakt het ook zo lastig, het is vaak moeilijk te volgen wat mensen alllemaal uitspoken.... Systeem: xp pro Maar het volgende is ooit gebeurd: Norton antivirus gaf aan dat er een virus was gevonden in combinatie met Bs player (bloodhound), waarschijnlijk heeft men de optie gehad om dit te herstellen of in quarantaine te zetten, met het gevolg dat er niks meer opde G schijf staat, als je op de normale manier via start - deze computer - G schijf gaat er een leeg veld te zien is. Via eigenschappen geeft ie aan dat er ongeveer 129Mb gebruikt is en 31Mb vrij..... Er zijn geen verborgen mappen en bestanden. En het gaat alleen op muziek en muziekvideo bestanden er hebben nooit geen andere bestanden op gestaan. Verder hebben ze al van alles geprobeert>>> volume op fouten controleren, File recovery enz. Dus je ziet niks maar er toch voor ong. 129Mb aan bestanden op....heel vaag. Ik zal in ieder geval vragen of er iemand in de buurt is die eventueel die externe schijf is op zijn pc kan checken.
  • Laat ze ook eens nagaan of de norton protected recycle bin aan staat. Als er niets onvervangbaars opstaat, kun je eventueel de schijf ook gewoon formatteren. Quickformat zou voldoende moeten zijn.
  • snap ik... maar het gaat om een complete muziek verzameling dus toch eerst de moeite waard om het weer terug te halen of zichtbaar te krijgen.... :D
  • ik heb vorige week precies hetzelfde gehad bij een klant, helaas geen oplossing kunnen vinden en uiteindelijk partitie maar moeten formateren met gevolg dat de volgende partitie verdween... na tijd prutsen windows maar opnieuw geinstalleerd. Denk dat het een of ander virus is maar er is maar weinig over bekend. Hoop voor je dat jij wil een oplossing vindt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.