Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

wazig beeld met Fuji Finepix s5500

5 antwoorden
  • Goedemorgen, Ik heb een (klein) probleem. Sommige foto's die ik schiet met mijn fuji, zijn wazig. Alsof de persoon op de foto beweegt. De camera staat dan op de autostand, zover ik weet heb ik niks aan de instellingen veranderd. Hebben jullie een idee wat dit kan zijn? Thanks!
  • Dat kan gebeuren als je te weinig licht hebt en niet de flitser gebruikt. Dan zie je als het goed is ook aan de rechterkant in de display een rood handje verschijnen. Omdat er te weinig licht is moet de sluitertijd langer worden en kan de foto iets bewogen zijn.
  • Dank je Comp Freak! Ik weet niet of het handje rood is, maar in ieder geval zie ik geregeld een handje dan, volgens mij gaat die ook nog heen en weer! Maar ik weet nu waar het aan ligt, thanks!
  • Op onze camera beweegt dat handje niet :wink: Heb je als je op die [i:d89d5d98f1]F[/i:d89d5d98f1] knop drukt boven het schermpje de iso waarde ook op auto staan?
  • kan ook een wit handje zijn en dat is bewogen beeld en oorzaak is zonder flitser foto maken. KWam er ook na een paar foto's nemen achter. Probeer het eens uit en met binnen/buiten fotograferen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.