Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Trust Webcam 120

6 antwoorden
  • Heb de software van de nieuwe webcam geinstalleerd, pc reboot en loopt dan vast blauw scherm: technische informatie dat het bestand snpstd.sys de fout veroorzaakt. Inmiddels al een innige mailwisseling met Trust gehad, al hun adviezen opgevolgd nog steeds niet gelukt. Wat ik gedaan heb: software instal, opstarten, dan zou je als het goed is de melding krijgen nieuwe hardware gevonden; deze melding krijg ik niet. Als ik via configuratiescherm>scanners en camera's> nieuwe camera toevoegen de Trust selecteer loopt hij weer vast. Bios up to date, xpsp2, drivers videokaart update, windows opnieuw geïnstalleerd, niets helpt. Wie weet hier een oplossing
  • Het volgende kun je nog proberen: * Heb je de webcam al op meerdere USB poorten geprobeerd? * Heb je de nieuwe drivers voor de juiste Windows versie ook al geprobeerd? * Als dat niet werkt probeer de webcam dan eens op een andere computer. Als je die zelf niet hebt, probeer dan ff bij kennisen of buren. Als die daar ook niet werkt, dan zal het een defecte cam betreffen. Terug naar de winkel dus.
  • [quote:16520b0037="roy_startpag"]Het volgende kun je nog proberen: * Heb je de webcam al op meerdere USB poorten geprobeerd? * Heb je de nieuwe drivers voor de juiste Windows versie ook al geprobeerd? * Als dat niet werkt probeer de webcam dan eens op een andere computer. Als je die zelf niet hebt, probeer dan ff bij kennisen of buren. Als die daar ook niet werkt, dan zal het een defecte cam betreffen. Terug naar de winkel dus.[/quote:16520b0037] Bedankt voor je reactie! * Op meerdere poorten geprobeerd, zonder resultaat * De drivers die op de site van Trust.nl staan voor XP zijn dezelfde als op de bijgeleverde cd rom, beiden ook uitgeprobeerd * Heb hem even op laptop aangesloten, deze werkt met 2000Pro, installatie daarop zonder enig probleem... Lijkt het dus in mijn PC te zitten maar wat zie ik over het hoofd??
  • Heeft er nog iemand een suggestie?? :( :(
  • Flauw antwoord: Geen Trust kopen van niets..... ookal is het zo aantrekkelijk goedkoop. - Waarschijnlijk is je webcam kappot. Probeer het eens op een Windows 98 computer. - Heb je nog een andere beeldapparaat aangesloten? Scanner enz? - Kijk eens bij apparaat beheer. Staan daar geen uitroeptekentjes/vraagtekens?
  • Het zou een stroomprobleem kunnen zijn. Heb je meerdere USB-apparaten aangesloten? Zoja doe dan het volgende: - Verwijder de drivers van je webcam. - Koppel daarna alle USB apparaten af, dus ook de printer etc. - Sluit de webcam aan, en installeer deze met de nieuwste drivers. - Computer opnieuw opstarten en weer proberen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.