Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Herkent geen D: schijf meer

7 antwoorden
  • oi ik heb weer eens een probleem :( Ik heb sinds kort last van dat als de PC opstart dat ik schijfcontrole krijg, nahja klein probleem dacht ik, kijk ik nog wel naar, schakel ik wel uit oid. Alleen nou kan ik niet meer op me D: schijf, dubbel klik geeft niet gevonden, bij eigenschappen zegt ie dat ie 0bytes groot is ect. ect. Normaal heb ik iets gesloopt als ik net wat heb veranderd oid, maar nu heb ik helemala nix gedaan... weet iemand hoe ik weer bij mijn D: schijf kan komen? of de Data terug kan halen? Moet ik een nieuwe HD kopen? ps: D: schijf is me 2e partitie, dus geen cd-rom ;)
  • Ik ga er even van uit dat je Windows XP hebt Rechtermuisknop op deze computer > Beheren > en dan schijfbeheer o.id
  • Als er nog data op staat die je terug wilt, dan kan je het beste eerst scannen met een programma als [url=http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm]Pc Inspector file recovery[/url] En tot die tijd niks aan die d schijf doen.
  • Is D de tweede partitie op de eerste schijf of een partitie op een tweede schijf? In het tweede geval kan er iets met de tweede schijf mis zijn, in het eerste ligt het anders.
  • ik heb maar 1 schijf die is opgedeelt in 2 partities... maaar Ik ben erachter gekomen, dat de schijfcontrole elke keer als ik de PC op start, als ik die laat aflopen, dat ik WEL op me d: schijf kan komen, en er niets aan de hand lijkt... ik snap er steeds minder van :roll:
  • Als schijfcontrole afloopt zonder foutboodschappen kun je 'm uit de opstartroutine halen. Start>uitvoeren>typ 'msconfig' Vink bij services of opstarten schijfcontrole en/of chkdsk uit. Als het goed is krijg je dan geen automatische schijfcontrole meer.
  • Hij geeft geen fouten, maar als hij het niet doet vind hij geen D: schijf... hij geeft gewoon van dat geblabla van : 3590823059823 clusters ect. ec.t

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.