Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

CPU Geheugen vaak op 100%

5 antwoorden
  • [img:a7090fc604]http://www.xs4all.nl/~reparaz/anders/cpu.JPG[/img:a7090fc604] dat krijg ik vaak als ik op control alt delete druk, en dan is het na meestal een paar seconden weer naar een paar %. Maar toen ik vanmiddag mijn pc weer opnieuw aan het formateren was, en ik was weer in windows en ik had service pack 2 geinstalleerd, begon alles in een keer veel trager te worden. nu valt het wel weer mee, maar ik vind het wel een beetje raar, en met mijn specs (zie onder mijn post) moet dat toch niet gebeuren? Kan het zijn dat mijn geheugen niet lekker meer is?
  • Heb je al op spyware gescand?
  • [quote:e864ff99e7="DarkCrusader"]Heb je al op spyware gescand?[/quote:e864ff99e7] ik zeg net, ik heb vanmiddag mn pc opnieuw geinstalleerd, denk je werkelijk dat ik nu al spyware heb dan? :lol:
  • Ja, ik heb het zo vaak gehad dat hij al wat vondt terwijl ik een schone installatie had. Heb je overal de nieuwst drivers van?
  • [quote:1abd35ed7f="DarkCrusader"]Ja, ik heb het zo vaak gehad dat hij al wat vondt terwijl ik een schone installatie had. Heb je overal de nieuwst drivers van?[/quote:1abd35ed7f] ehm, ja, d8 van wel. Nvidia videokaart drivers Nvidia Nforce drivers Service Pack 2 Geluidskaart drivers Windows drivers zelfs office drivers.. dus volgens mij benk nix vergeten?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.