Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

draadloze muis, aparte muismat?

7 antwoorden
  • Hallo, moet je voor een draadloze logitech muis een aparte muismat hebben. De muis vind ik nl niet zo soepel bewegen
  • 'k heb al enkele jaren een draadloze logitech, maar ik heb nog nooit een muismat gebruikt (ook niet bij muizen met staartje). 'k snap eigenlijk het nut ervan niet goed... (als je tenminste op een propere ondergrond werkt: bureau, tafel,...) Maar om te antwoorden op je vraag: neen.
  • [quote:29ade05158="Gouranga"]Hallo, moet je voor een draadloze logitech muis een aparte muismat hebben. De muis vind ik nl niet zo soepel bewegen[/quote:29ade05158] Hoi, Ik heb hier een laser muis zonder muismat, Wat ik wel af en toe doe is een doekje met wat siliconespray over de glijvoetjes halen daarna moet je hem wel goed vast houden. :lol: groetjes.
  • Ik gebruik al een paar jaar geen muismat meer :wink:
  • Als je een glazen of erg glanzende tafel hebt, dan kan het problemen opleveren met de optische muis. Simpele oplossing zonder muismat, plak een a4tje op het bureau vast :P
  • Ik heb boven zo'n "reclame" muismatje liggen, daardoor raakt de muis juist op hol. Ik heb bij mn eigen PC een "gamersmuismat", die is lekker glad, en veel oppervlakte. Dit geeft wel een positief effect af op de algehele muiservaring ;) Het stroeve glijden kan ook komen door het extra gewicht wat batterijen met zich meebrengen.. het is even uitproberen wat een fijne ondergrond is. Een kant van een stevige ordner (Zo'n geplastificeerde) schijnt ook wel glad te zijn. En goedkoop :)
  • Ik heb hier een hard muismatje van fellowes, kun je bij de V&D halen voor 5,99. Werkt bijzonder prettig, ook met een optische muis. Optische muizen houden inderdaad niet van glanzende of helemaal zwarte ondergronden. Hoewel de lasermuis daar weer minder last van heeft.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.