Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Inktjet All-In-One

5 antwoorden
  • Ik heb voor mijn studie een printer nodig waarmee ik vooral tekst en hier en daar een foto/plaatje mee wil printen. Ik ben op zoek geweest naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ik kan door de bomen het bos niet meer zien. Wat ik vooral belangrijk vind is dat de prijs per pagina laag blijft (goedkope cardridges met veel inhoud). Maximale prijs van aanschaf ligt zo rond de €150.
  • Ik heb pas geleden een Brother DCP-110C voor € 85 gekocht. Zwarte cartridge kost € 19 en kleur (kleur in aparte cartridge € 11. Deze kan ook scannen en kopieëren, laatste ook zonder dat pc aanstaat. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • Ik kan van deze printer niet vinden hoe groot de cardridges zijn. Hoe lang gaan ze ongeveer mee?
  • [quote:83928fe4a5="The Ram"]Ik kan van deze printer niet vinden hoe groot de cardridges zijn. Hoe lang gaan ze ongeveer mee?[/quote:83928fe4a5] tussen de 4 a 500 pagina's met 5% dekking maar dat doen de meeste printers tegenwoordig ook al zijn de cartridges klein ( 10 a 11 ml) mijn vorige printer hadden grootte cardridges mijn nieuwe heeft kleinere en gaat langer mee dan de grote ( nieuwe spuit techniek van 5 pico-liter)
  • http://shop.informatique.nl/pdf/Brother%20-%20DCP-110C.pdf Op deze link vind je alle info over deze printer. Succes met je keuze.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.