Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Desktop MX3100 met lasermuis

gamer4
14 antwoorden
 • Wij hebben een Logitech desktop gekocht, toetsenbord met muis van het type Logitech MX3100 met lasermuis zie link:

  http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/NL/NL,crid=2200

  Nu krijg ik dit niet goed ingesteld zodra ik na mijn startpagina ga, heb ik links ook mijn favorieten geopend staan om snel te kunnen scrollen naar andere forums e.d. Als ik wil scrollen op mijn startpagina moet ik daar eerts op klikken!! en ga ik dan even naar mijn favorieten toe en wil daar scrollen dan gaat dat voor geen meter? alleen als ik dan ergen in deze favorieten een map open b.v Forums dan werkt de scrol wel weer, en soms scrolt de startpagina er gewoon mee oplost. Ga ik dan weer op het veld van mijn startpagina staan werkt deze weer niet zonder er eerst op te hebben geklikt. Dat is toch van de gekke dat dit gebeurt, dit moet toch zijn op te lossen. Dit heb ik met mijn MX700 muis nog nooit gehad, en dit moet nu DE supermuis zijn!!!!!!. Ik hoop dat ik niet de enige ben die dat al heeft meegemaakt en wacht vol spanning af voor een oplossing in deze.

  Groetjes, @xa.
 • Jou probleem zit hem niet in de muis. Wanneer jij je exploror/firefox ( net wat je wilt opent met je favorieten menu erlangs. Dan wordt dit menu het actieve venster. Probeer maar een 2x verkenner te startenen en dan het tweede venster actief laten en dan op de andere proberen te scrollen. Dit gaat niet zoals je merkt. Wanneer je je menu niet standaard start is je pagina het huidige actieve venster. Ook het probleem dat je in de map van favorieten eerst moet klikken lligt hier ook aan. Aan je muis is niks mis !!!!!!!!!

  je kunt misschien een beetje spelen met de opties in verkenner en exploror om een bepaald venster altijd actiev te hebben of bij een bepaalde voorwaarde.
 • Hoi Peter55, ik kan je dit wel vertellen dat de hele desktop MX3100 perfect werkt met Firefox. Zowel het linker als het rechtervenster dus dat gaat ook niet op wat word beweerd met dat actieve en niet actieve venster, en waarom deet hij dat ook dan niet met mijn MX700 muis die werkte ook geheel normaal met deze twee vensters. Ik zal dit alsnog proberen te achterhalen hoe dit onstaat alleen in Explorer en niet in Firefox.

  Groetjes, Jo. (@xa)
 • Beste meedenkers, ben ik nou de enige met dit probleem of heeft er niemand een Logitech desktop MX3100 met lasermuis!!!! ik begin het me af te vragen. Ik heb geprobeert het aan te sluiten met alleen de Usb plug, daarna met het toetsenbord met verloopstekker naar Ps2 en de muis op Usb daarna alle twee op ps2. Helaas niets mocht helpen, ze scrollen er gewoon op los in mijn Explorer en Favoieten die schuiven samen mee op en neer!!. Ook al installeer en sluit ik de muis alleen aan dan nog blijft hij dit doen, ik weet het niet meer.

  Groetjes, @xa.
 • Ik heb dit heerlijke setje ook. En ik heb ook wel is last van jouwn "probleem". Ik had dit met mijn desktop express ook al. Denk toch dat dit ergens een windows instelling is, of misschien iets bij de setpoint van logitech.

  Maar ik maak me er niet echt druk om, van een keer of minder klikken… tja… ik vind het niet zo erg.
 • Hoi Martijn, bedankt voor je reactie. Een vraag nog hoe heb je deze desktop aangesloten op je pc, met welke verloop/pluggen/Usb/Ps2. Dat had ik graag van jou vernomen als dat gaat.

  Groetjes, Jo, (@xa)
 • Ik heb hem gewoon aangesloten via ps2
 • Als ik in MSIE mijn Favorieten aan de linkerkant open en vervolgens weer op de webpagina wil scrollen moet ik daar ook eerst op klikken, en heb hier gewoon een optische muis staan. Ligt dus niet aan je muis. En anders moet je gewoon even je oude muis proberen of een andere die je hebt liggen kijken of het probleem nog steeds bestaat :D (ik denk van wel :wink:)
 • Hoi Redmar, nee met die oude muis MX700 heb ik dit niet die cursor kan ik overal bovenhangen werkt die nog en dan nog wel zonder te klikken. En dat doet hij al jaren, dus daar ligt het probleem niet. Doordat ik een nieuw toetsenbord nodig had ( stuk gegaan) moet er een nieuwe komen en toen hebben ze mij deze aanbevolen, met alle gevolgen vandien.

  Groetjes, @xa.
 • Hallo meedenkers allemaal, het probleem is opgelost!!! ik heb de desktop in zijn geheel terugebracht en mijn geld teruggekregen. Geen oplossing en dus ook geen genoegen mee genomen.

  Groetjes, @xa.
 • [quote:c6898525f8="@xa"]Hallo meedenkers allemaal, het probleem is opgelost!!! ik heb de desktop in zijn geheel terugebracht en mijn geld teruggekregen. Geen oplossing en dus ook geen genoegen mee genomen.

  Groetjes, @xa.[/quote:c6898525f8]

  Zonde… Nouja jouwn keus. Wat heb je nu dan als ik vragen mag? EN is het "probleem" nu opgelost?
 • Hoi, het probleem is schijnbaar door niemand kunnen worden opgelost zelfs niet door Logitech?? fijne support!. Ik ben maar naar de computerwinkel gegaan ( Paradigit) en hem dat medegedeeld en uiteraard mijn klacht, waarna hij deze desktop heeft teruggenomen en mij het geld heeft terugegeven. Is dat netjes en een goede service van Paradigit of niet Chapeau, daar kunnen er nog veel een voorbeeld aan nemen. Paradigit ging deze desktop MX3100 nu zelf testen voor te kijken wat er nu mis mee gaat. ik gebruikt nu een desktopje wat ik nog had liggen zodat ik even kan rondneuzen wat ik ga kopen, die MX3100 was overrigens een geweldig setje maar helaas bij mij werkte het niet optimaal.

  Groetjes, @xa.
 • Maar is je probleem nu opgelost? (heb je er nu nog steeds last van)

  [quote:553210d9d4]Nu krijg ik dit niet goed ingesteld zodra ik na mijn startpagina ga, heb ik links ook mijn favorieten geopend staan om snel te kunnen scrollen naar andere forums e.d. Als ik wil scrollen op mijn startpagina moet ik daar eerts op klikken!! en ga ik dan even naar mijn favorieten toe en wil daar scrollen dan gaat dat voor geen meter? alleen als ik dan ergen in deze favorieten een map open b.v Forums dan werkt de scrol wel weer, en soms scrolt de startpagina er gewoon mee oplost. Ga ik dan weer op het veld van mijn startpagina staan werkt deze weer niet zonder er eerst op te hebben geklikt. Dat is toch van de gekke dat dit gebeurt, dit moet toch zijn op te lossen. Dit heb ik met mijn MX700 muis nog nooit gehad, en dit moet nu DE supermuis zijn!!!!!!. Ik hoop dat ik niet de enige ben die dat al heeft meegemaakt en wacht vol spanning af voor een oplossing in deze.
  [/quote:553210d9d4]
 • Hoi Martijn, het probleem had ik alleen met die MX3100 nu is het probleem er niet meer met die oude desktop die werkt gewoon zoals het moet.

  Groetjes, @xa.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.