Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Power point/ Konica Minolta Dimage Z5

Martijn Hogendorf
8 antwoorden
 • Ik probeer een powerpoint prensentie te maken met foto's uit boven genoemde camera , maar ik krijg te horen als ik de foto's wil gebruiken in powerpoint (2003) dat het niet gaat wie kan mij helpen?
 • Wat voor melding krijg je dan? En hoe doe je het?
 • kan het type bestand niet openen:

  Het geselecteerde bestand is mogelijk geen geldig Microsoft PowerPoint-bestand. Het is wellicht een ander soort Microsoft Office-bestand of een bestand dat met een ander product is gemaakt.

  Probeer in Windows Verkenner op het bestand te dubbelklikken om te kijken of het door een ander programma wordt geopend. Als PowerPoint nogmaals wordt geopend wanneer u op het bestand dubbelklikt in Windows Verkenner, is het mogelijk dat het bestand geen PowerPoint-bestand is maar dat de extensie is gewijzigd in een geregistreerd PowerPoint-bestandstype (.PPT, .PPS of .POT). Als u wilt weten in welk programma het bestand kan worden geopend, probeert u het volgende:

  Neem contact op met de oorspronkelijke auteur (indien bekend) om te weten welk programma was gebruikt om dit bestand te maken. Geef vervolgens het bestand de juiste extensie zodat het in dat programma kan worden geopend.
  Probeer het bestand in andere programma's te openen.
  Als u, of iemand die u kent, veel kennis heeft van software, controleert u de bestandskop in een tekstverwerker om te bepalen met welk programma het bestand kan worden gelezen.
  Het is ook mogelijk dat het bestand tijdens de overdracht via de modem is beschadigd. Als het bestand via een modem is overgebracht, probeert u het bestand nogmaals over te brengen.

  Ten slotte, het bestand kan zijn beschadigd. Als u een back-upkopie van het bestand hebt, gebruik die dan. Het is op dit moment niet mogelijk om het beschadigde bestand te herstellen. Terwijl het wel een JEPG bestand is
 • Open in powerpoint een lege presentatie, en ga dan naar: Invoegen > afbeelding > uit bestand.
 • Dan krijg ik deze melding als ik een foto wil toevoegen.
 • En je hebt de plaatjes wel al gekopieerd naar de harde schijf, en vanaf daar kan je ze wel bekijken?
 • ja klopt ik kan met elke programma openen en bekijken
 • Kan je is een foto uploaden naar men ftp? Dan ga ik het is proberen. Gegevens zie je pb

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.