Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Joystick kapot?

Anoniem
tinus89
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb hier een logitech wingman extreme 3d pro staan, die een tijdje niet is gebruikt. Nu wil ik hem weer gebruiken, maar hij werkt niet correct. Hij stuurt naar links gewoon normaal, maar naar rechts stuurt hij veel minder scherp. Alleen als ik hem calibreer, kan ik dat ook zien. Ik heb geen garantie meer. Hij doet het in meerdere spellen slecht, en ook op een andere computer. De nieuwste drivers zijn gedownload van logitech en geinstalleerd. Zelf na een deinstallatie en herinstallatie werkt hij nog steeds niet naar behoren. Is hij nu kapot? Kan ik hem weggooien of is hij evt nog reparabel?
 • Waarschijnlijk is gewoon een van de potmetertjes vuil of kapot. Dus ff openschroeven (garantie is toch al voorbij) en kijken of er vuil in zit en/of het potmetertje beschadigd is.
 • ga ik direct doen!!! :D :D
 • aan het potmetertje valt niets te zien, is niet vuil oid. Ziet er trouwens moi uit van binnen, zo'n ding. Kga em nu ff testen met FS2004. edit zo mn uitkomsten wel ff.


  EDIT:/ heeft geen reet geholpen. Ik denk dat het potmetertje voor de horinzontale bewegingen(H. Roll) gewoonweg kapot is. Zou zoiets te vervangen zijn? En zo ja waar zou ik kunnen kijken, en vooral, hoe weet ik wat voor een het is. Ik ken hier in groningen maar 1 electronicaspeciaalzaak die ik misschien zou kunnen bezoeken: Okaphone.
 • [quote:6825859cd3="tinus89"]aan het potmetertje valt niets te zien, is niet vuil oid. Ziet er trouwens moi uit van binnen, zo'n ding. Kga em nu ff testen met FS2004. edit zo mn uitkomsten wel ff.


  EDIT:/ heeft geen reet geholpen. Ik denk dat het potmetertje voor de horinzontale bewegingen(H. Roll) gewoonweg kapot is. Zou zoiets te vervangen zijn? En zo ja waar zou ik kunnen kijken, en vooral, hoe weet ik wat voor een het is. Ik ken hier in groningen maar 1 electronicaspeciaalzaak die ik misschien zou kunnen bezoeken: Okaphone.[/quote:6825859cd3]

  Als je er een nieuwe in wilt zetten, kun je het beste gewoon de oude eruit halen en die naar de betere electronica winkel nemen. Daar weten ze dan wel welke je nodig hebt. (als ze em hebben)
 • okeej, dan zal ik dat maar eens proberen. Want zo heb ik er toch niets meer aan.
 • Dat probleem had ik met mijn logitech Wingman Attack 2 ook. noit kunnen oplossen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.