Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Visioneer 9000 usb scanner

4 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een hardware conflict met mijn Visioneer 9000 usb scanner. XP home herkend deze niet. Ook niet als ik met stuurprogramma bijwerken en hardware detectie doe. Ik krijg het aparaat niet aan de praat en ik weet zeker dat de scanner goed is en dat het niet stuk is. Het lukt ook niet met de bijgeleverde cdrom. Wie heeft een idee???en helpt mij?
  • Ga goed na of er wel een xp driver voor deze scanner bestaat. Het komt nogal eens voor, dat dat niet het geval is, vooral bij wat oudere scanners.
  • hallo Gerben, Hij draaid zeker op XP en ik heb de scanner nog geen 1 jaar. Ik heb hem al eens aan de praat gehad,maar ik weet niet meer hoe ik dat heb gehad. Ook sevrice pack 2 heeft er niks mee maken want ook toen heeft ie erop gedraaid.
  • Is dit opeens gekomen? Of heb je windows opnieuw geinstalleerd of zo. Je kunt de aanwezige drivers eens verwijderen, en dan nog eens laten detecteren. Je kunt je chipset drivers eens updaten. Zorgt vaak voor betere herkenning van hardware. Hetzelfde geldt wellicht voor usb drivers.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.