Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Printer delen

Anoniem
Bartje30
7 antwoorden
 • heb een pc verbonden met utp naar modem en van daaruit naar router Belkin(Pre N Router),tevens een laptop draadloos verbonden via router met Belkin netwerkkaart.Ben bezig om netwerk te maken en volg de Xp instructies daarvoor,ook inmiddels schijven gedeeld(handje eronder). Wil nu de printer die op de pc is aangesloten delen.Heb deze printer gedeeld,maar het lukt dus niet.
  Moet ik de installatiecd-rom van printer ook op laptop installeren?heb via zoeken op dit forum al wat gelezen over mijn probleem,maar kom niet verder.
  Pc Xp Pro,laptop Xp home
 • de netwerk volgarde is
  internet – modem – router / switch – computers

  je moet op de computers die niet direct aan de printer zit een netwerk printer installeren
  hierbij heb je de installatie cd of diskette nodig
 • allereerst:wat een snel antwoord!!
  Bedoelt U dat ik de installatie cd van de Lexmark printer op de laptop moet installeren?
 • in meerdere topics wordt gesproken over het tabblad security bij eigenschappen van de printer. ik kan dit tabblad echter niet vinden?
 • Op de pc ZONDER printer moet je een nieuwe printer installeren, met de "Add New Printer-Wizard" daar kies je in stap 1 voor "netwerkprinter".
  Volg de instructies.
 • "er is een onjuiste poort gevonden. U kunt voor deze printer alleen usb kabels gebruiken,momenteel is in de software geen usbpoort opgegeven."
  dat is de melding die ik krijg als ik probeer vanaf mijn notebook een doc. te printen. De printer is gedeeld en heb de wizard doorlopen.
 • of is netbeui de oplossing? heb dit al surfende op zoek naar mijn probleem ergens gelezen??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.