Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

inktjet of laser printer. . . .

5 antwoorden
  • De oude inktjet (hp 610) is op, dus ben ik op zoek naar een nieuwe printer. Nu zoek ik dus vergelijk pagina's waar er gekeken wordt naar het verbruik en de aanschaf prijs. Dus eigenlijk wat een blaadje met tekst gemiddeld kost. Dit voor inktjet printers, maar als het mogelijk is ook met laser printers (zijn wel duurder in aanschaf, maar gaan langer mee denk ik). Er zullen vooral verslagen enzo op geprint worden, dus als het een laser wordt is een zwart/wit printer niet erg.
  • In de C!T van een tijd terug werd de [url=http://www.tweakers.net/pricewatch/119315]Samsung ML-1610[/url] erg goed getest (zwart/wit laserprinter). Erg aantrekkelijk geprijst lijkt me zo.
  • Die samsung is meen ik voor 79 euro te koop bij vobis. Goedkoper kun je haast niet printen. Edit: http://www.vobis.nl/?ID=ProductDetail&ProductID=93382
  • hmm, leuke printer die ML-1610. Maar een website waar ze het verbruik op een rijtje zetten?
  • Houd er rekening mee dat de eerste cartridge die tegelijk met een nieuwe laserprinter wordt verkocht, niet altijd dezelfde capaciteit heeft als een echte. De eerste cartridge heeft vaak minder vulling.... Informeer er even naar, voordat je een teleurstelling krijgt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.