Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Kaartlezer verdwijnt na gebruik

5 antwoorden
  • Hallo, recent een nieuwe PC in gebruik genomen. Door MyCom is een PC samengesteld op mijn keuzes. Er zit een APacer kaartlezer in (incl USB aansluiting) Als ik een CF-card er in steek of de USB-poort gebruik voor mijn PhotoBox (40Gig HD voor opslag digitale foto's), welke dan wordt gelezen als een extra harde schijf, dan worden deze prima ingelezen, kan ik de foto's bekijken, editen en copy/paste. Maar als die kaarten verwijder dan verdwijnen ook die Drives van mijn "Deze Computer" overzicht; maw ik kan niet 2x achter elkaar een CF-card bekijken zonder de PC (helemaal uit en weer aan, WinXP opnieuw opstarten is niet voldoende) te herstarten... En dat is knap lastig! Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Dank alvast.
  • Gebruik je wel het "Veilig verwijderen" van je USB apparaten? Je mag die apparaten er niet gewoon maar uithalen, maar moet via een icoon in de system tray (naast de klok) de apparaten eerst uitschakelen. Als je ze er dan uit trekt, kan je ze daarna gewoon er weer aanhangen en worden ze weer herkend.
  • Oeps dat wist ik niet! Op mijn vorige PC (Win98SE) had ik een externe kaartlezer en kon ik de kaart er gewoon uittrekken. Bedankt, ga ik als ik thuis kom gelijk proberen!
  • Blijkt toch niet te helpen... Ik voer keurig de instructies uit en wacht todat ik de opmerking krijg dat ik de kaart veilig kan verwijderen, maar wanneer ik dan de CF-card uit drive G: verwijder verdwijnen toch alle drives die op de APacer cardreader zitten. En dat is natuurlijk bizar als ik met een aantal CF-cards zit: dan moet ik elke keer mijn PC uitzetten en opstarten (windows herstarten is niet voldoende). Ik hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen.
  • ik heb ook een apacer kaartlezer intern . ik heb nog nooit op het pictogram hardware veilig verwijderen gedrukt. om er een kaart je uit te krijgen . en opnieuw te lezen . als je os xp is dan hoeft je geen drivers te laden of zo . leg de klacht voor bij mycom.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.