Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Installatieproblemen HP Deskjet 5740

4 antwoorden
  • Ik heb een HP Deskjet 5470 gekocht, die ik op een USB-poort moet aansluiten. Na installatie van de software en het inschakelen van de printer - alles volgens instructies - installeert Windows XP "ondersteuning voor USB-printen" vanaf de HPinstallatie-CD. De HP-software gaat daarna vrolijk verder met installeren van de software, maar Windows XP geeft een melding dat de printer niet geïnstalleerd kan worden want "de opgegeven poort is onbekend". De printer verschijnt ook niet in het printeroverzicht. Ik heb daarop de printer handmatig toegevoegd, en hij moet worden toegewezen aan de geïnstalleerde virtuele USB-poort. Hierna werkt alles naar behoren, zij het dan dat bij iedere keer in en uitschakelen van de printer, en iedere herstart van de computer, de Windows wizard nieuwe hardware verschijnt en me weer meldt dat de printer niet kan worden geïnstalleerd. Ik heb de "shell hardware detection" service al eens gestopt, maar zonder resultaat. Windows moet en zal installeren. Ik wil natuurlijk af van die overbodige Windows-wizard. Hoe leg ik de Windows wizard nieuwe hardware het zwijgen op, of hoe krijg ik mijn Deskjet 5740 wèl fatsoenlijk geïnstalleerd? XP Pro SP2, P4 op Asus P4B533 moederbord. Alvast bedankt voor de moeite.
  • kijk eens in het bios of usb wel aanstaat
  • [quote:0cbc68f48e="plextor"]kijk eens in het bios of usb wel aanstaat[/quote:0cbc68f48e] Dank je voor de reactie. Alles staat aan, de overige USB-apparaten werken probleemloos.
  • [quote:005a8e8d6b="CeeBee"][quote:005a8e8d6b="plextor"]kijk eens in het bios of usb wel aanstaat[/quote:005a8e8d6b] Dank je voor de reactie. Alles staat aan, de overige USB-apparaten werken probleemloos.[/quote:005a8e8d6b] probeer eens een ander poortje . als je die over hebt. deinstall de hp software . install het dan opnieuw . sluit dan de printer aan kijk dan of de printer wel gevonden wordt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.