Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

nauwelijks geluid + touchscreen

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb een touchscreen van Elo Touchsystems, en daarin zitten boxen. Als ik de kabel aansluit op de geluidskaart, hoor ik wel geluid maar niet luid. Alles is nagekeken en alles staat op het maximum. Zijn dit nu de boxen die kapot zijn, of wat zou dit kunnen zijn. De drivers van het scherm zijn ook geinstalleerd.
 • Heb je wel geluid, als je andere boxen op die uitgang aansluit (van de pc)?
  Heeft dat scherm een ingebouwde versterker? Meerdere aansluitingen?
 • [quote:94c5c9c598="gerben"]Heb je wel geluid, als je andere boxen op die uitgang aansluit (van de pc)?
  Heeft dat scherm een ingebouwde versterker? Meerdere aansluitingen?[/quote:94c5c9c598]

  Dat scherm heeft volgens mij geen ingebouwde versterker. Er is maar 1 aansluiting op het scherm. Voor audio althans
 • De uitgang van een geluidskaart is niet versterkt, dus daar moet iets tussen, wil je speakers kunnen aansluiten. Als het klopt dat er geen versterker in dat scherm zit, zul je dus op zoek moeten naar een klein versterkertje. Of een goedkoop speakersetje slopen, en daar de versterker uit halen. Of losse speakertjes naast het scherm.
 • [quote:cd7b5c4b78="gerben"]De uitgang van een geluidskaart is niet versterkt, dus daar moet iets tussen, wil je speakers kunnen aansluiten. Als het klopt dat er geen versterker in dat scherm zit, zul je dus op zoek moeten naar een klein versterkertje. Of een goedkoop speakersetje slopen, en daar de versterker uit halen. Of losse speakertjes naast het scherm.[/quote:cd7b5c4b78]

  Voordien was dit nochtans gelukt hoor. Daar zit mijn probleem, wrm dit nu niet lukt
 • [b:fbcd5aafb6]gerben schreef:[/b:fbcd5aafb6][quote:fbcd5aafb6]De uitgang van een geluidskaart is niet versterkt[/quote:fbcd5aafb6]Hebben zo ongeveer alle geluidskaarten dan niet een onversterkte lijn- én een versterkte speaker-uitgang?

  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.