Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HCC Dagen 2005

Anoniem
Hans.Vosman
155 antwoorden
 • [img:f374619287]http://www.m3dia.nl/hcc/logo.jpg[/img:f374619287]

  Gezien het succes van vorige jaren, leek het me leuk om ook dit jaar een topic te houden over de HCC-dagen. Ik heb alvast een startpost gemaakt en zal deze zo goed mogelijk proberen bij te houden (suggesties via PM). Post hier dus vragen, tips, ervaringen van voorgaande jaren, etc. (of straks natuurlijk van dit jaar :wink ). Het is niet de bedoeling dat dit topic een ruilbeurs voor vrijkaartjes of een offtopic-cafe wordt !

  [b:f374619287]Algemeen[/b:f374619287]

  Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november zijn weer de traditionele HCC-dagen in de jaarbeurs te Utrecht. Zoals gebruikelijk worden de HCC-dagen gecombineerd met de Gamexpo. Openingstijden zijn dagelijks van 10:00 tot 17:00.

  In verband met de drukte is het het eenvoudigst om met de trein te komen, de jaarbeurs ligt op een paar minuten lopen van Utrecht CS. Net als verleden jaar zullen er weer NS-kruiers staan die vanaf het jaarbeursplein zware aankopen naar je trein sjouwen (dagelijks tussen 14.30 uur en 17.15). 8)

  Kom je van ver en met twee personen? Dan kan de NS Herfsttoer weleens voordeliger zijn dan losse treinkaartjes.

  Mocht je toch met de auto komen, dan kan je hier een routebeschrijving vinden. Parkeerkosten bij de jaarbeurs zijn € 10,- per dag.

  [b:f374619287]Kaarten[/b:f374619287]

  Leden van de HCC hebben gratis toegang (behalve als je een basislidmaatschap (tientjeslid) hebt, dan krijg je in de voorverkoop 50% korting). Kaartjes zullen zoals gebruikelijk worden meegestuurd met het komende nummer van Computer!Totaal (of voor sommigen Zoom of Tips&trucs).

  De Computer!Totaal met kaartjes is inmiddels door de eerste mensen ontvangen, heb je hem over een paar dagen nog niet in huis dan kan je contact opnemen met de ledenservice HCC (info@hccservice.nl of 0900 - 422 22 67 (22 ct. per minuut)).

  Iedereen die geen gratis kaartje heeft, kan deze aan de kassa kopen voor € 11,95 (€ 5,95 voor kinderen tot 12 jaar) of in de voorverkoop bij Ticketbox (let op! ticketbox rekent meestal transactiekosten). Ook was er voorgaande jaren de mogelijkheid om voor de ingang lid te worden en dan krijg je alsnog een vrijkaartje.

  [b:f374619287] Koop-tips[/b:f374619287]

  Verdiep je voor je van huis gaat goed in de actuele prijzen van de producten die je denkt te kopen, dit kan via Tweakers Pricewatch. Van de pricewatch komt er ook weer een speciale HCC-versie.

  Standhouders hebben vaak ook een winkel of webshop, dus ervaringen van andere klanten kan je vinden in de Tweakers shopservey.

  Meestal is er wel een stand met internettoegang (bv. van een provider), zodat je op de beurs deze sites ook nog kan raadplegen.

  Dit jaar is de HCC testbank terug van weggeweest, hier kan je als HCC-lid gratis je aankopen laten testen. Dus als het niet werkt kan je direct terug naar de kraam om te ruilen. (http://www.testbank.hccnet.nl/)

  [b:f374619287]Meeting[/b:f374619287]

  Ook dit jaar wordt er weer een meeting gepland, voorlopig gaan de meeste mensen op zaterdag maar bij belangstelling misschien ook op andere dagen een meeting ?(meldt je in het topic en ik voeg je toe)

  Forumleden die [b:f374619287]vrijdag[/b:f374619287] (meeting 13:00 @ stand C!T) gaan:

  - Sjouwer
  - NoepZor
  - Red Dragon

  Forumleden die [b:f374619287]zaterdag[/b:f374619287] (meeting 13:00 @ stand C!T) gaan:

  - Comp-Freak
  - Martijn Hogendorf
  - Alexander Online
  - Zenos
  - Sjouwer
  - PS
  - tdw
  - Marfie
  - basxp
  - jayday
  - Hans.Vosman (?)
  - koene
  - KiPSiE
  - Rob The Great

  Forumleden die [b:f374619287]zondag[/b:f374619287] (meeting 13:00 @ stand C!T) gaan:

  - Joddi
  - kid jansen
  - TeH.SMooSH
  - FTI (?)

  [b:f374619287]Links[/b:f374619287]

  site HCC Dagen 2005

  site Gamexpo 2005

  Topic HCC-dagen 2004

  @ Mods: dit topic is moeilijk in een subforum te plaatsen, dus indien het verkeerd staat svp verplaatsen.
 • bij de tientjes leden (via ander forum erachter gekomen) is alleen in de voorverkoop de korting
 • Lijkt me een goed idee om in de SP weer een lijst te maken met mensen die gaan en op welke dag ze gaan (en mogelijk, echte naam erbij). Net als vorig jaar is dan ook weer een meeting af te spreken.

  Iig ben ik er op zaterdag de 26e.
 • Ik ben er ook zaterdag
 • Ik dacht laatst nog, ik zal weer eens volgens traditie een topic openen :) Toevallig maile compu freak mij daar ook al over vandaag. Maar we zagen dat er al eentje open was ;) Mss kun je nog wat handige info ofzo halen uit mijn vorige topics, moet je ff zoeken. Meeting zoals vorig jaar (en lijstje in startpost bijhouden) lijkt me best leuk. Ik ben er zaterdag.
 • kom ook, waarschijnlijk zaterdag, anders zondag.

  Heb helaas geen vrijkaartje :x


  k'ga voor een Asus v9999td of een 6600gt oid, rond de 130 (max budget :( )
 • vind het echt een top idee om zo'n lijstje te maken, vind het leuk om een keer al die gezichten te zien

  Groetjes, Jordi

  P.s ik ga denk ik zondag
 • Ik ga ook op zaterdag (met Alexanderonline), voor wat casemodstuff.
 • Ik kom op vrijdag.
 • Timing voor dit topic was inderdaad goed, gisteren namelijk de nieuwe C!T met toegangskaartjes in de bus ! :D

  Ik ga zelf vrijdag en zaterdag (alweer voor de 11e keer :o , de tijd gaat echt snel). Tot nu toe zaterdag de meeste belangstelling, maar als er genoeg belangstelling is op de andere dagen dan kan er natuurlijk ook dan een meeting komen. Ik zal vanmiddag ff een lijstje in de startpost maken.
 • Ik zat er net aan te denken om zo een zelfde soort topic aan te maken ;-)
 • ik sta vrijdag en zaterdag in de stand van hcc!ClubPerfect
  wegens andere verplichtingen zondag niet aanwezig
 • ik ga kijken of ik zaterdag kan.. ff kijken of vriendin mee wil anders met vriendne gaan
 • Ik heb e.e.a. geupdate aan de hand van het topic van verleden jaar.

  Ik zag in het kleine boekje bij de C!T dat er dit jaar weer een testbank is. Is wel handig voor de mensen die hun hardware ff willen testen. Scheelt een hoop gedoe als je op de beurs al terug kan met je defecte aankoop. (voor info: http://www.testbank.hccnet.nl/)

  Wat voor tijd houden we de meeting? Net als verleden jaar om 13:00? Lijkt mij een mooie tijd, zowel voor de vroegkomers als de uitslapers :wink: .
 • ik ga zaterdag!
 • @PS, mss nog even handig om ook achter de naam te zetten welke dag(en) ze er zijn.

  @Hans.Vosman, jammer dat je dit jaar op vrijdag gaat, ik vond het vorig jaar leuk ff met je gepraat te hebben :)
 • [quote:6e6e82276d="Comp-Freak"]Hans.Vosman, jammer dat je dit jaar op vrijdag gaat, ik vond het vorig jaar leuk ff met je gepraat te hebben :)[/quote:6e6e82276d]Ja, dat zal ik ook missen. Leuk om even de mens achter een naam in het echt te zien en bij te praten natuurlijk. Normaliter ga ik op vrijdag, vorig jaar kon dat niet. En voor dit jaar weet ik dat ook nog niet helemaal zeker. Zaterdag verwacht een deel van mijn familie mij ergens anders, alleen doe ik daar meestal niet al teveel op uit.
 • Ik ga ook vrijdag, veel goedkoper en komt me beter uit.
  Moet nl. zaterdags werken, en ik kan vrijdags gratis met de trein, op zat/zon niet.
 • Heeft iemand misschien ook een programma van de activiteiten gedurende de HCC Dagen ?
  Op de website werd ik niet veel wijzer en ook in de computer!totaal zat geen program.
  Voorgaande jaren was er geloof ik wel een overzicht van activiteiten en op basis daarvan is het makkelijker om te bepalen welke dag het meest interessant is om te gaan.
 • ik miste ook de totale lijst van waar wie zit.
  meestal was er ook een plate grond met waar welke stand staat (genummerd) mis ik ook. ook op de site is er alleen een platte grond met de plaats waar een stand staat, maar geen nummers hierop

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.