Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

(voeding) probleem bij opstarten PC ??

a.tip
5 antwoorden
  • Hoi iedereen,
    Ik heb sinds een paar dagen een raar probleem, als ik mijn PC aanzet begint hij met opstarten om na enige seconden plotseling volledig uit te schakelen ?? ….. hierna is er geen leven meer in te krijgen, totdat ik eerst de stekker van de voeding uit het stopcontact heb gehaald en daarna op de resetknop heb gedrukt, dan weer de stekker erin en opnieuw starten, waarna er verder niks meer aan de hand is en alles naar behoren werkt?
    Ik heb er al een andere (nieuwe) voeding ingezet maar het probleem blijft.
    Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?
  • kijk eens naar de cooler van je cpu.
    of die wel draaid .
    het kan een warmte probleem zijn .
  • Gek is dat, als je de stekker er uit hebt, zou je denken dat de reset knop indrukken er niet toe doet. Wat gebeurt er als je die reset handeling niet uitvoert?
  • zitten de stekkertje op mobo wel goed

    pinnetjes op correcte plaatsen dus reset power switch op juist plek

    aangezien je reset aan moet doen zou die op de power pinnen kunnen zitten

    kijk ff op mobo in handleiding mobo op op websit ff manual downloaden

    dan naar die connector zoeken
    suc6
  • Hallo, allereerst alvast bedankt voor de reacties tot dusver.
    CPU cooler draait normaal, en voor wat de stekkertjes op het moederbord betreft, …. die zitten zoals ze altijd hebben gezeten en zijn nog nooit los geweest dus dat is volgens mij ook uitgesloten.
    Voor a.tip, het loshalen van de voedingskabel gevolgd door het indrukken van de resetknop, schijnt een ATX-reset te zijn ??
    Ik heb inmiddels de (nieuwe Q-TEC) voeding alweer vervangen door een ander omdat de "400 serie" van Q-TEC erg instabiel zouden zijn?? (hij was wel erg lawaaierig).
    Er hangt nu een Coolermaster 380 in (met de verzekering van de verkoper dat die wel stabiel is) en alles werkte naar behoren, verschillende keren ge-reset en opgestart, alles OK
    Wil ik vanavond mijn PC starten, ……. idem weer hetzelfde !!??

    Iemand nog een suggestie of hint / tip

    bij voorbaat dank, John

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.