Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

welk laptop ?

9 antwoorden
  • Hallo Hopelijk kunnen jullie mij misschien helpen :) Ben op zoek naar een laptop om van de zomer lekker buiten te internetten. Hoef er geen spelletjes op te doen of te branden Hoeft voor mij geen prof. ding te zijn gewoon simpel. Waar moet ik opletten als ik een 2dehandse wil aanschaffen. wat moet er minimaal inzitten voor draadloos gemak. alvast bedankt voor jullie hulp groet hannelore
  • even iets heel anders... ik weet het niet zeker hoor, maar lekker buiten in het zonnetje kan je vergeten... dan zie je nl niks op je scherm... maar nogmaals daar ben ik niet helemaal zeker van.
  • dat valt wel mee, zolangje maar niet met je scherm richting de zon zit, dus met scherm in schaduw dan zie je genoeg. Overigens zou ik als ik jou was liever een nieuwe laptop kopen, en dan gewoon een minder snelle, die zijn niet super duur. wat is je budget? Waar je op moet letten is op batterijtijd, zeker als je hem in de tuin wil gebruiken. Daarnaast lijkt me dan ook fijn als het geen groot log apparaat is, dus een beetje een goed merk lijkt me toch ook wel prettig.
  • [quote:c05971663f="hannelore"]Waar moet ik opletten als ik een 2dehandse wil aanschaffen. wat moet er minimaal inzitten voor draadloos gemak.[/quote:c05971663f]Een goeie accu. Of koop een nieuwe, de Mediamarkt verkoopt de HP NX 6110 voor 599 euro. http://www.mediamarkt.nl/1/aanbiedingen/store_flash/nationaal_wk46/index.php3
  • onze laptop kan in de zomer niet in de zon in de tuin. Vind hij niet zo fijn. Dit komt omdat wij ons t-shirtje uit kunnen trekken, maar die laptop niet. Iets om over na te denken.
  • Parasolletje erboven. 8)
  • Dat je ermee niet IN de zon kan zitten begrijp ik ook nog wel hoor of nemen jullie alles letterlijk op :-? Dus een goeie accu that's it hopend op nog meer antwoorden kwa min. geheugen, proccesor welk merk vooral niet nemen thanx :D
  • [quote:4664ecdfec="hannelore"]Dus een goeie accu that's it[/quote:4664ecdfec]En misschien een reserve accu erbij. :wink: [quote:4664ecdfec="hannelore"]kwa min. geheugen, proccesor[/quote:4664ecdfec]Voor internet is een simpele Celeron-M al meer dan zat. [quote:4664ecdfec="hannelore"]welk merk vooral niet nemen[/quote:4664ecdfec]Packard Hell. :evil:
  • [quote:62b668e440="tinus89"]onze laptop kan in de zomer niet in de zon in de tuin. Vind hij niet zo fijn. Dit komt omdat wij ons t-shirtje uit kunnen trekken, maar die laptop niet. Iets om over na te denken.[/quote:62b668e440]Daarom raadde ik ook een degelijk merk, die koelen vaak wat beter en dat is in de zomer als je buiten in de zon zit wel aan te raden. Overigens heb ik met mijn IBM laptop van de zaak regelmatig buiten in de zon gezeten dus het kan wel degelijk.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.