Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Afsluiten = Herstarten

6 antwoorden
  • Hallo Nog niet zo lang geleden heb ik een pc gekocht, met een sempron 3400+ (2ghz, overgeclockt tot 2.3ghz), 512 mb RAM, 300w voeding en een geforce 6600. Nou... daar ben ik natuurlijk erg trots op :wink: maar nu heb ik een probleem: elke keer als ik mijn pc wil afsluiten, herstart hij automatisch. Spyware en virusscan met ZoneAlarm Security Suite leverde niks op. Dat was eerst af en toe ook wel, maar niet meer dan 1 keer achter elkaar... en mijn pc was snel genoeg opgestart, dus maakte het me niet zoveel uit. 8) Eerst had ik AntiVir, maar die had een eigenaardig virusje, en had ik plots 250 meldingen (na scan) van een win32.gael.3666.a virus.... Nu is dat allemaal weg, maar het maakt niet uit. Het eigenaardige was: AntiVir zelf vond niks, maar ZoneAlarm daarentegen wel. Dus heb ik AntiVir verwijderd.... Ik draai overigens een Engels versie van Win XP Prof. Ik weet niet of het daar iets mee te maken heeft. Ook heb ik al wat spellen gedownload, met Bittorrent, maar daar zaten geen virussen op. Ik hoop dat iemand me kan helpen :oops: want ik denk niet dat het goed is voor een pc om elke keer de stekker eruit te moeten trekken (btw wel als hij aan het herstarten is) :evil:
  • Ga is naar start > configuratiescherm > systeem > geavanceerd > Dan het laatste instellings knopje: Opstart en herstelinstellingen > Even wegvinken: "de computer automatisch herstarten." > Ok > toepassen > ok. Vertaling mag je zelf doen :D Mogelijk komt de computer nu met een foutmelding (bsod) inplaats dat die herstart Noteer de foutcode, en post hem hier.
  • zoals je van een echt probleemgeval mag verwachten: geen foutmelding, geen oplossing.... het helpt niet. nog andere oplossingen? :cry: ik heb gehoord dat het aan mijn ZoneAlarm ligt, klopt dat? ------Correctie------ He! de 2de keer doet hij het ineens wel? bedankt! maar hoe komt het dat hij het soms wel doet, en soms niet?
  • Heb je bij die 2e keer ook een foutcode opgeschreven?
  • yep zonealarm nieuwste versie geeft problemen ook het verkeerd verwijderen van virus scanners kan problemen geven. zone alarm verwijderen via configuratie systeem>software herstart pc daarna opstarten blijft altijd nog restafval hangen mappen in program files >zonealarm of -labs in de map common files in de map doc en settings> all users> application data ( verborgen bestand) door op extra >weergave naar beneden scrollen verborgenbestanden weergeven. dan nog via regedit >bewerken>zoeken> invullen) zonelabs volgende zoeken dan regels verwijderen met r-muisknop dan enter of ok dan F3 >zoekt ie gelijk naar devolgende regel in register. daarna herstart pc PS, WEET WAT JE DOET IN REGISTER ANDERS AFBLIJVEN!!!! in ieder geval suc6
  • O, sorry. Jullie begrijpen me verkeerd. Ik bedoel dat hij nou wel gewoon afsluit. Zonder foutcode trouwens :-? En wat voor problemen geeft ZoneAlarm? heb tot nu toe niks gemerkt :-? (wat niet te veranderen is) BEDANKT!! :P :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.