Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

externe harddisk

5 antwoorden
  • Onlangs kocht ik een case waarin ik een harddisk kan monteren en via US B2 kan aansluiten op mijn PC als externe HD. Wanneer ik die aansluit meldt XP wel dat er een nieuwe HD is gedetecteerd maar wanneer ik in de verkenner kijk is die niet te zien. Wat kan kan hiervan de reden zijn ?
  • De harde schijf moet wel gepartitioneerd en geformatteerd worden. Dit kan je doen via [b:abad2fc052]Beheer Harde Schijven [/b:abad2fc052]binnen [b:abad2fc052]Computerbeheer[/b:abad2fc052].
  • Het is de schijf van mijn oude PC, met nog verschillende gegevens op....
  • In "computerbeheer" komt de USB schijf niet voor,dus ik kan ze niet partitioneren of formatteren... maar in "apparaatbeheer" komt ze wel voor... !!!
  • [quote:39f81d2f10="frde"]In "computerbeheer" komt de USB schijf niet voor,dus ik kan ze niet partitioneren of formatteren... maar in "apparaatbeheer" komt ze wel voor... !!![/quote:39f81d2f10] Hoi, Nog een keer kijken in computer beheer, klik dan op schijfbeheer,scroll aan de rechterkant in het deel onder de schuifbalk naar beneden, als hij daar staat dan erop klikken met rechts en dan partitie aan maken en formateren, als dit is gebeurd komt hij vanzelf in mijn computer enz.te staan.succes.P.S. alle data gaat verloren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.