Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dell Drama, nu Compaq v 4220 ea?

12 antwoorden
 • Vorige week vrijdag bij Dell een Inspiron notebook besteld. Woensdag kreeg ik de melding dat het geld binnen was. Top dus. Via orderstatus kon ik zien dat de bestelling in fase 1 was. (pre-productie?). Gisteren ging ik wederom kijken, kreeg ik de melding dat de order wel gevonden was, maar dat ik contact met Dell moest opnemen. Ik gebeld, bleek dat ze zonder bericht mn order hadden gecancelled, preciese reden kon de medewerker niet geven, maar hij dacht dat het kwam omdat de Celeron processor niet meer leverbaar was. Hij zou de order wel opnieuw plaatsen, heb gezegd dat ik mn geld terug wilde hebben, en hij zei dat dit 5 dagen zou duren. Dus nu ben ik op zoek naar een laptop van maximaal 1000,--. Betaal dus liever iets meer voor WEL goede service, dan iets minder en smek service van Dell. Nu zag ik bij media markt de Compaq v 4220 ES. Kan hier op kieskeurig of Tweakers niks over vinden. Hebben jullie meer info over deze, of misschien over een betere notebook? Thanks! CANE
 • Deze Sony Vaio lijkt me wel en leuk dingetje. Garantie is echter maar 12 maanden. http://www.pcmegastore.nl/catalog/product_info.php?products_id=3728
 • Kijk ook eens naar Acer, heeft div. uitvoeringen met Cel. proc. Aspire 3613WLMi bijvoorbeeld zo rond de € 850-900. Met breedbeeld 15,4 inch beeldscherm, DVD+/- DL rewriter, draadloos netwerkkaart, behoorlijk compleet dus. Gr, Jim
 • COMPAQ laat je best liggen, afrader !
 • [quote:de89fcf5cd="CANE"]Nu zag ik bij media markt de Compaq v 4220 ES. Kan hier op kieskeurig of Tweakers niks over vinden.[/quote:de89fcf5cd] Misschien omdat het de [url=http://h10010.www1.hp.com/wwpc/nl/nl/ho/WF06b/22797-186289-179547-179547-179547-12255256-64399725.html]V4220EA[/url] is? :roll: [quote:de89fcf5cd="Pceetje"]COMPAQ laat je best liggen, afrader ![/quote:de89fcf5cd]Motiveer? Qua specs ziet ie er best goed uit.
 • Scherp Obi :wink: Ik koop de laptop trouwens het liefst in een winkel in de regio Den Haag. Heb Dell mijn centjes al overgemaakt, en moet ook maar afwachten tot ik dit terugkrijg. Mij MM hebben ze die Compaq staan, en ziet er kwa design superstrak uit, met name het beeldscherm. Voor mijn werkzaamheden, office / internet / foto's/muziek opslaan hoef ik denk ik geen hoge eisen te stellen, maar ga dan meer voor looks. Vandaar deze 8)
 • Wat kost ie dan bij de Mediamarkt? [url=http://www.obcs.nl/redir.cgi?page=index2.html&what=ice.cgi&by=ice.cgi?a_ssrp=1&d_word=EL001EA#ABH]OBCS[/url]
 • Bij MM is deze 999,--
 • [quote:a16c770850="Obi-wan-kenobi"]Deze Sony Vaio lijkt me wel en leuk dingetje. Garantie is echter maar 12 maanden. http://www.pcmegastore.nl/catalog/product_info.php?products_id=3728[/quote:a16c770850] Persoonlijk vind ik de Sony's mooi maar erg duur. Zeker als je de specs vergelijkt met een Acer of DELL. Eerlijk gezegd vind ik de service bij DELL altijd wel goed maar dat zijn mijn ervaringen.
 • Ik vind het triest dat er een order wordt gecancelled zonder mij in te lichten. Ik moest zelf contact met hen opnemen, om te vragen wat er aan de hand was. Waarschijnlijk heeft iemand zijn werk daar niet goed gedaan.
 • [quote:88b9a27fdb="CANE"]Ik vind het triest dat er een order wordt gecancelled zonder mij in te lichten. Ik moest zelf contact met hen opnemen, om te vragen wat er aan de hand was. Waarschijnlijk heeft iemand zijn werk daar niet goed gedaan.[/quote:88b9a27fdb] Waar wordt gewerkt worden nu eenmaal fouten gemaakt. Vind niet dat je een bedrijf op een foutje kan afrekenen.
 • Order cancellen zonder medeweten van de klant, dat gaat er bij mij niet in. Ik werk zelf ook in de (financ,) dienstverlening, en daar hoef je dit soort fratsen niet uit te halen. Maar gelukkig zijn er genoeg mensen die wel goede ervaringen hebben met Dell.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.