Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Welke laptop???

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hoi mensen,

  Ik wil binnenkort een laptop gaan kopen en heb er nu 2 gevonden me budget ligt op een max van 1200 euro. Ik wil op de laptop ook wel is een spelletje kunnen spelen en wat muziek af kunnen spelen. Een van de 2 volgende laptops wordt het:

  Acer aspire 1692 WLMI http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=PN4C37&
  Acer Aspire 5024 WLMI http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=PN5C31&

  Wel van deze twee kan ik het beste nemen? Of hebben jullie nog eventuele andere suggesties. Een packard bell, en compaq vallen bij mij zoiezo al af.

  mzzl roel
 • Ik zou de eerste van die twee nemen. Misschien is een Toshiba Satellite Pro M70 of desnoods A60 ook een optie.
 • Toshiba heeft zeer mooie notebooks idd. Ook voorliefde voor Acer. De eerste heeft 1 gig memory ingebouwd. Zou voor de eerste gaan, hoeveelheid mem telt wel maar is ook iets duurder.
 • dat is mooi om te weten :D en welke van toshiba kan ikd an het beste nemen?
 • Wil je een Toshiba met X700, dan zul je denk ik toch wat dieper in de geldbuidel moeten tasten. De Toshiba's van ca. 1200 euro zijn nl. uitgerust met een brakke X600.
 • [quote:39f390d1c2="Obi-wan-kenobi"]Wil je een Toshiba met X700, dan zul je denk ik toch wat dieper in de geldbuidel moeten tasten. De Toshiba's van ca. 1200 euro zijn nl. uitgerust met een brakke X600.[/quote:39f390d1c2]
  Bovendien schijnen de Satellite Pro A-notebooks rotte mobo's te hebben..
  Als je niet al te zware games wilt is een Intel chipset + grafische kaart ook nog te doen en betaalbaar.
 • [quote:afd3bbc5a6="davykager"]Als je niet al te zware games wilt is een Intel chipset + grafische kaart ook nog te doen en betaalbaar.[/quote:afd3bbc5a6]Niet elke Intel chipset, wel eentje met GMA 900. Of op het AMD Turion platform is de ATi Radeon Xpress 200 VGA ook wel redelijk voor games die niet heftiger zijn dan Sims2. Maar voor de zekerheid gewoon een laptoppie nemen met X700, zo'n Acer is best betaalbaar wat dat betreft.
 • dan ga ik dus toch voor de acer :D bedankt voor jullie advies zal hem van de week bestellen en dan horen jullie me ervaringen nog wel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.