Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Powermax errorcode SATA schijf

11 antwoorden
 • Voor het aanvragen van RMA voor een SATA maxtor schijf dien ik een errorcode van powermax in te vullen. Het vervelende is echter dat powermax geen SATA schijf herkent op embedded controllers. Het systeem heeft die en mijn systeem ook. (welk standaardsysteem eigenlijk niet zou je zeggen) Ik kan nu dus niet verder bij het aanvragen van RMA. Iemand hier ervaring mee of enig idee hoe te handelen? (Ik heb Maxtor al een mailtje gestuurd maar antwoord krijg je natuurlijk pas tegen de kerst.)
 • Eerste aanspreekpunt is natuurlijk de leverancier van de schijf, en niet de fabrikant.
 • [quote:f317d82266="gerben"]Eerste aanspreekpunt is natuurlijk de leverancier van de schijf, en niet de fabrikant.[/quote:f317d82266]De winkel stuurt me door naar Maxtor. Dat zou veel sneller gaan en dat kan ik wel begrijpen. Ik stuur 'm direct naar Maxtor en zij moeten dat via de leverancier doen. Als ik er zo niet uit kan komen laat ik 't alsnog via de winkel gaan maar het moet zo toch ook lukken?
 • Zou kunnen dat het sneller gaat, maar toch is het de leverancier die jou garantie hoort te leveren. Heb een beetje het idee, dat ze zich er met een jantje-van-leiden vanaf willen maken.
 • De schijf is een week of 4 oud. Ik heb bij de winkel RMA aangevraagd en die zeggen nu het volgende:[quote:281115dd1a] De garantie moet nu eigenlijk rechtstreeks met Maxtor worden afgehandeld. Dat is ook veel sneller, want wij moeten het anders via onze leverancier en importeur naar Maxtor sturen en weer helemaal terug wat een hoop vertraging oplevert. Wat wilt u ermee doen?[/quote:281115dd1a]
 • A. eens met GERBEN, 4 weken oud, zij moeten conform de wet je garantie geven. Ze kunnen szich niet meer verschuilen achetr de fabrikant of fabrikant failliet. Heb je rechtsbijstandverzekering? B. Heb je de laatste versie van Powermax? dacht 4.10. Zo neee download e laatse en probeer het.
 • Versie 4.12 is volgens de laatste. Die heeft nog steeds hetzelfde probleem. Maxtor schrijft [url=http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.3c67e325e0a6b1f6294198b091346068/?channelpath=%2Fen_us%2FSupport%2FSoftware%20Downloads%2FATA%20Hard%20Drives&downloadID=22]hier[/url] dat SATA op embedded controllers niet ondersteund wordt. Erg amaturistisch vind ik zelf. //Edit: Rechtsbijstandverzekering is niet nodig. Ik heb ze gemaild dat ik het toch via hun wil laten lopen, en 5 minuten later kreeg ik statusverandering van mijn aangevraagde RMA dat deze geaccepteerd is.
 • Je moet idd zoals Gerben en Bosje zeiden geen contact opnemen met de fabrikant maar met de winkel, met Maxtor heb je niets te maken.
 • [quote:833462e2f3="ArneLH"]Je moet idd zoals Gerben en Bosje zeiden geen contact opnemen met de fabrikant maar met de winkel, met Maxtor heb je niets te maken.[/quote:833462e2f3]Doe's ff heel het topoic lezen voordat je post :P Ik zeg toch al dat ik dat in eerste instantie gedaan heb :)
 • [quote:1a96c09b1d="JBS"]Ik heb Maxtor al een mailtje gestuurd maar antwoord krijg je natuurlijk pas tegen de kerst.[/quote:1a96c09b1d]Even kleine correctie: Maxtor reageert wel aardig snel op mail. Ik heb al tot twee keer toe antwoord gehad vandaag.
 • Kom op zeg. De winkel geeft garantie en die neemt contact op met zijn toeleverancier. Wat een gezeur. Ik word een beetje moe van dat afschuiven van verantwoordelijkheden. De winkel is hiervoor verantwoordelijk en moet hem gewoon omruilen. Daar heb je recht op!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.