Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

system suite

6 antwoorden
  • ik heb nu system suite hierin zit een funtie die de hardeschuiven scant op mappen en grote van de mappen maar tijdens het scannen staan mn nieuwe maxtor dm 10 een partij te kraaken is dat normaal of is het programma schadelijk voor mn hdd s
  • HARDE SCHIJF! je leert het ook niet he :wink: (ik woon ook in Brabant hoor :lol: ) Als je schijf initensief gescand wordt, is het niet meer dan normaal dat dat met gekraak gepaard gaat.
  • [quote:30ed68f93d="pimp my pc"]ik heb nu system suite hierin zit een funtie die de hardeschuiven scant op mappen en grote van de mappen maar tijdens het scannen staan mn nieuwe maxtor dm 10 een partij te kraaken is dat normaal of is het programma schadelijk voor mn hdd s[/quote:30ed68f93d] hee boerke HET IS HARDESCHIJF . :evil: :o
  • sorry maar omdat ik nu 20 jaar in brabant woon weet ik niet beter met sommige woorden maar ik zal volgende keer beter opletten dus die harde schijf mag dus best wel flink kraken want hij is nog maar 3 maanden oud en er staat bijna 200 gb op als ik die kwijt raak ben ik niet blij 8)
  • ja hoor, natuurlijk niet bij elk klein ding dat je doet, maar als je je harde schijf gaat scannen is het normaal dat-ie kraakt.
  • Inderdaad Maxtor staat niet bekend om stille schiem'n. Al zijn die nieuwe serie skiefkes wel een stukje stiller dan de vorige gereneratie harde schiem'n.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.