Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

HP draagbare fotoprinter

Anoniem
Obi-wan-kenobi
3 antwoorden
 • heb net de HP photosmart 475 gekocht duurste uitvoering met 1,5 hdd
  voor 249€ .
  de HP385 168€ en de HP335 129€ bij deze printers krijg je de bluetooth en de accu erbij?
  de bluetooth kost 29€ en de accu 76€ totaal 105€ als je ze los koopt.
  nu kwam ik er achter thuis dat de bluetooth en de accu bij de HP 475 fotoprinter van 249€ er niet bijgeleverd word en je die appart erbij moet kopen terwijl bij de goedkopere type het er gratis bij is.
  dus dat word een dure fotoprinter van HP totaal 354€.
  over gebeld en werd er gezegt dat het op de doos staat wat er meegeleverd word? moet je wel een vergrootglas bij je hebben om het te kunnen lezen,maar waarom wel bij de andere type er gratis bij,en bij de 475 niet?
  de bluetooth kan je nog zien als extra, maar geen accu bij de 475 voor die prijs? bij een laptop heb je ook altijdt de accu erbij,vanzelfsprekend anders kan je hem niet mobiel gebruiken, nou HP bedankt ik heb een dure mobielefotoprinter die ik mobiel niet kan gebruiken ZONDER een bijgeleverde accu.
  overweegt hem terug te brengen er zijn genoeg andere merken waar de accu er wel standard erbij is.
 • Ik zie het probleem niet, ruil 'm gewoon om voor een andere. Als die winkelier te lui was om je goed voor te lichten, dan moet ie 'm gewoon maar terugnemen. Bij de Canon Selphy CP600 zit er wel standaard een accu bij: Link naar website Canon

  Die is daarom ook wat duurder dan z'n broertjes en zusjes:
  http://www.tweakers.net/pricewatch/118683

  En staat het idd. gewoon aangegeven: Bij de HP475 zijn de bluetooth printadapter en de batterij optioneel, bij de HP385 is de bluetooth printadapter bijgeleverd maar is de batterij ook optioneel.
  http://h10010.www1.hp.com/wwpc/nl/nl/ho/WF02a/10709-11349-11473.html

  Wat is het nut van die BlueTooth eigenlijk? Heb je zo'n Ixus met BlueTooth? Doorgaans gaat aansluiten toch via de USB-kabel, de data-overdracht ook sneller …
 • [quote:28fe6738f3="Obi-wan-kenobi"]

  Wat is het nut van die BlueTooth eigenlijk? Heb je zo'n Ixus met BlueTooth? Doorgaans gaat aansluiten toch via de USB-kabel, de data-overdracht ook sneller …[/quote:28fe6738f3]


  je kan hem dan een draadlose verbinding maken met je mobieletelefoon om plaatje te printen kan met alle apparatuur die bluetooth hebben.
  bedankt voor de reaktie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.