Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

SD Card Unreadable

4 antwoorden
  • Hallo, Voor mijn HP 850 camera gebruik ik de Lexar SD geheugenkaart van 256MB. Als ik weer nieuwe foto's wil maken, geeft mijn camera steeds de melding aan: Card is unreadable, terwijl mijn Card reader de opgeslagen foto's op de SD kaart wel kan lezen. Hij functioneert alleen niet in mijn camera. Ik heb andere SD kaarten in mijn camera gebruikt en die kunnen wel naar behoren functioneren. Het knopje "lock" op de SD kaart staat bij mij altijd op "unlock", dus daar kan het niet aan liggen (of wel soms). Is die SD kaart van 256MB nu kapot of is het nog te herstellen? Ik heb de helpdesk van Lexar ook om een oplossing gevraagd, maar helaas tot op heden (alweer 1 maand geleden) nog geen antwoord ontvangen. Misschien is dit forum wat sneller bij het vinden van een oplossing. Bedankt alvast.
  • Heb je al eens geprobeerd de kaart via je camera te formatteren? Sommige camera's hebben moeite met door andere media geformatteerde kaarten.
  • [quote:0edf745045="PC1"]Heb je al eens geprobeerd de kaart via je camera te formatteren? Sommige camera's hebben moeite met door andere media geformatteerde kaarten.[/quote:0edf745045] Hallo PC1, Ja, je hebt gelijk. Ik heb de SD kaart via m'n camera geformatteerd en nu functioneerd de kaart weer gewoon. Bedankt voor de tip.
  • Graag gedaan hoor!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.