Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB Converter (for PS/PS2 & N64 Joypads)

3 antwoorden
  • ik zou graag mijn ps2 controller kunnen aansluiten op mijn computer.. nu heb ik dit gevonden: http://www.lik-sang.com/image.php?category=23&products_id=93&img=n64_psx_usb [img:35d22e1394]http://image.lik-sang.com/images//large/n64_psx_usb.jpg[/img:35d22e1394] nu heb ik een beetje op tweakers gezocht maar ik weet echt niet waar ik moet zoeken! :roll: :wink: Dus als iemand een link heeft naar een (het liefsts) een nederlandse leverancier.. :)
  • Ik heb even op hun website gekeken en ze leveren zelf... het is een hongkongs bedrijf met een vestiging in Duitsland... je kan op de website zelf bestellen, betalen via de bank overmaken op hun rekening, paypal of creditcard... Een deeel van de website is in het nederlands... Ik denk niet dat er een nederlandse leverancier is... En dat ding van jou komt op ongeveer 30 euro... Succes RK
  • bel is een gameshop op.. deze zit in Den Haag hebben veel shit http://www.gameshop.nl kunnen meestal wel aan de vreemde dingen komen. http://www.digifan.nl Deze zit in haarlem, andere shop maar ze willen meestal wel opzoek naar dit soort opdrachtjes. Dus zou gewoon even bellen en vragen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.