Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

branden op DVD als op videoband mogelijk?

5 antwoorden
  • Ik ben nog helemaal nieuw hier, maar ik heb een dringende vraag waar ik het antwoord nog niet heb gevonden. Is het mogelijk met een DVDr(w) om een stuk opgenomen en bewerkte film (digitale videocamera) op DVD te zetten, dat af te spelen en bijv een week later weer een stuk film op te nemen, te bewerken en achter het eerste stuk op de DVD te zetten en dit keer op keer tot de DVD vol is? Belangrijkste is dat wat er al op de DVD staat blijft staan en dat hij afspeelbaar blijft op DVD spelers.
  • bij Nero Burning Rom 6 kan ik instellen dat je nadat de schijf gebrand is, je er later nog iets aan kan toevoegen, heb dit alleen nog nooit geprobeerd (heb zelf ook geen dvd brander) bij mij kan ik dat instellen, in het schermpje dat komt NA het schermpje waar je het bestand heb toegevoegd, daar staat dan: Maak later toevoegen bestanden mogelijk (ookwel Multisessieschijf genoemd) zodra je het vakje hiervan aanklikt, word wel gewaarschuwd dat het misschien niet leesbaar meer is op DVD's. Misschien een idee om dit dus op een DVD-RW of DVD+RW uit te proberen, mocht het niet lukken, kan je m altijd nog even leeghalen, zonder een dvdctje verbruikt te hebben
  • Dat staat toch uitgelegd . In de help file van nero burning rom . dus als je een dvd/cdrom wil branden dan moet je de dvd/cdrom open laten .
  • [quote:f0a1105e83="Moist.Sun-Tzu"] Misschien een idee om dit dus op een DVD-RW of DVD+RW uit te proberen, mocht het niet lukken, kan je m altijd nog even leeghalen, zonder een dvdctje verbruikt te hebben[/quote:f0a1105e83] Heeft iemand dit al uitgeprobeerd? Ik heb zelf namelijk ook nog geen DVD writer, maar dit is voor op mijn werk waar we regelmatig filmen en dat nu op een band zetten, maar aangezien steeds minder mensen een videorecorder hebben en wel een DVD-speler, wil ik graag weten of het zo simpel is als het lijkt: Gewoon een DVD writer in de computer en het op een DVD zetten. Maar ik vroeg me af of het wel haalbaar is op dezelfde manier als VHS.
  • Met een gewone tafel-dvd recorder gaat zoiets veel vlugger. Gewoon bron aansluiten op de recorder en je kan zonder vertraging van het het ene naar het andere formaat gaan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.