Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop kaduuk?

4 antwoorden
  • Ik start mijn laptop op. de Fan begint te blazen en daarna.... niets meer. geen beeld geen HD activiteit rien. kan ik zelf nog wat doen of spoorslags naar Paradigit?
  • Als je nog garantie hebt kun je het beste meteen naar de winkel gaan rennen.
  • 4 maanden na de garantieperiode van 1 jaar. Maar dat zegt niets meer begreep ik. De verwachte levensduur van de laptop is beduidend langer dan 16 maanden.
  • [quote:27013ad1f0="Harrie"]4 maanden na de garantieperiode van 1 jaar. Maar dat zegt niets meer begreep ik. De verwachte levensduur van de laptop is beduidend langer dan 16 maanden.[/quote:27013ad1f0] Inderdaad, vooral na de invoering van de nieuwe europese consumentenwet... Je mag verwachten dat je een laptop langer dan 16 maand mag gebruiken. Ze moeten hem repareren... ze zullen zeggen dat het buiten de garantie is... maar daar moet je je niets van aantrekken... En ga vooral terug met de laptop als de hele zaak vol staat :) en vraag de bedrijfsleider er direct bij... niet gaan kloten met een verkoper... de bedrijfsleider moet aan zijn omzet denken.... Als het helemaal niet mocht lukken dan laat hem maar in jouw bijzijn het hoofdkantoor bellen dat zij jou mogen uitleggen waarom, je kent het verhaal wel... Succes...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.